bro hayırlı olsun insallah,ben bı babayla konusayım çeltik tarafınfa ıstedıgın tarz bı arsa vardı bızde galıba,olmadı hadımkoy tarafında var emmı oglunda ıstersen onunlada bı konusurum..satmayı dusunurlerse sana haber verırım..
Printable View
bro hayırlı olsun insallah,ben bı babayla konusayım çeltik tarafınfa ıstedıgın tarz bı arsa vardı bızde galıba,olmadı hadımkoy tarafında var emmı oglunda ıstersen onunlada bı konusurum..satmayı dusunurlerse sana haber verırım..
Allah yolunuzu açıık etsin başarılar dilerim..
arnavutköy habipler tarafında fiyatlar nasıldır boş arazi çok gibi
emre selam
önceki konuda da belirtmiştim , çorlu tarafında otoban yakınlarındaki arazilere bakılabilir
yakınlık olarak kafanda nasıl bir sınır var bilmiyorum ama çorlu desen 110 kilometre zaten
yani otoyol üzerinde neresi olursa olsun bence "yakın" ama dediğim gibi senin kriterlerini bilmiyorum
allah kolaylık versin , işlerin rast gitsin inşallah
:)
hayırlısı olsun ,inşallah istediğiniz gibi bir yer bulursunuz..
Allah c.c hayirlisiyla bitirmek nasip etsin bittikten sonra herzaman dolu olucagina ben eminim bu yatirimi, pisti surekli dolu tutarak desteklemek bence hepimizin gorevi. Projeniz hepimize hayirli olsun
Hayırlısı olur inşallah
yüzünüzün akıyla çıkarsınız eminim.
inşalah en kısa zamanda neticelenir :)
hevesle bekliyor olacağım :)
hayırlısı olsun allah utandırmasın. umarım sonuca ulastırabilirsiniz.
birde bir aralar miniks in öncülüğünde tech kendi pistini yapsın gibi bi plan vardı bunuda dahil edicekmisiniz ? projenize? yada zaten onunla birlikte olan bir projemi bu ?
Emre öncelikle bu girişimin için tebrik ederim.Hayirlisi olur inşallah.Kibrisin yunan kismina yeni bir pist yapildi bilmiyorum gördün mü o tarz birşey olursa hepimiz yararlaniriz.Bizde drift için olimpiyata gitmekten kurtuluruz :) Allah utandırmasın.Elimizden birşey gelirse imkanlarımız el verdiğince yardim ederiz biz de.
Allah Utandırmasın. Hayırlı olsun
e-Tracks: World Motor Racing Circuits
Bu sitede bir sürü pist örnekleri var eminim yardımcı olur :)
sağ tarafta kıtalar seçeneklerinden ülkelerdeki yarış pistlerini gösteriyor.
Başarılarınızın devamını dilerim böyle bir projeye girmeyi düşündüğünüz için teşekkürler İNŞALLAH emeklerınizin karşılığını fazlasıyla alırsınız
e-Tracks: Middle East | Turkey
Pandik yazmış adamlar oda guzel
Hayirlisi olsun bakalım adam gibi adamlar bi iş yaparsa bu işler rahatlıkla olur
Hayirli olsun, eger gerekirse bende max ile projesini yapabilirim.
inşallah güzel bişeyler olur hadi allah yüzünüzün akıyla bu işten cıkmanızı nasip etsin hayırlı olsun
hayırlı ugurlu olsun.inş bu pist için arsa bulunur ve yapılır.
istanbul il sınırları içerisinde o büyüklüklerde arsa bulmak çok yüksek maliyetli olucaktır. kanal istanbul 3. havalimanı 3. köprü gibi projeler her ne kadar gözle görülür birşey olmasada suan bu beklentide olan yatırımcısından köylülerine kadar herkes beklenti içerisinde olduğu için satışlar durmuş durumda satılık olanlar ise rakamları uçmuş durumda.
Arsa bulunursa gerisi çorap söküğü gibi gelir.
İnş. arsa bulunur istanbulda rahat rahat her hafta yarış izleriz...
sultanbeyli kurtköy tarflarında birsürü arazi var boş , satılıklarmıdır bilmiyorum ama o taraflar boş
heyecanla bkliyoruz , umarım driftçileri de düşünürsünüz ..
Allah yardımcınız olsun İnşallah istediğiniz gibi olur.
güzel güzel :) inşallah istediğiniz yeri bulur ve sağ salim gerçekleştirirsiniz tuning camiasına şimdiden hayırlı olsun :)