allah utandırmasın
elımden ne gelıyorsa yardıma destege varım ıns guzel bır yer bulunur
Printable View
allah utandırmasın
elımden ne gelıyorsa yardıma destege varım ıns guzel bır yer bulunur
otoban üstünde devlete ait bir yer yap işlet devret modelinde kiralanabilirmi ?
allah utandırmasın kolay gelsin
..
edit: drag için örnekleri diğer konuyada eklemiştim :)
http://www.mirdrag.com/v2/facts/
http://racepbir.com/drag.html
http://www.santapod.co.uk/g_site.php
hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın.
Hayırlı olsun diyorum. Umarım olabildiğince İstanbul'a yakın olur.
Yarın kulube gelicek bi kaç emlakçı abim sorarım hadımköy çatalca taraflarında işler yapıyorlar illaki tanıyosunuzdur belki remax erguvan ve seymen emlak onlara bi sorarım arsa konusunda....
Girişimden dolayı tebrikler. inş istenilen sonuç alınır...
hadi hayırlısı Allah utandırmasın.
Sadece avrupa yakasını düşünürsek mesafe yakın fakat Anadolu yakasinida ele alırsak bence iki yakanında dış sınırlarından uzaklasmamak gerekli.
Hadımköy de arıyorum su anda iyi olur tam yeri bence kiralık veya satılık
En güzeli bu olur bunun için vaktim yokki yardım ve destekleri bunun için istiyoruz birimiz böyle bir haber verse mükemmel olur.
emre hayırlı olsn inş dilediğin gibi bi proje olur
anadolu avrupa yakın biyer aramayın bence soncda insanlar izmire ankaraya konyaya gidiyor 110-150km cok uzak gelmez bu işe gönül verenlere.
Allah yolunuzu açık etsin.
Türkiye'nin böyle bir projeye ihtiyacı var. Bunu başarmak zor olsada hem maddi hemde manevi getirisi çok yüksek olacak.
anadolu yakası için sultanbeyli paşaköy tarafları bence düşünülebilir şile yolu üzerinde sağlı sollu çok büyük araziler mevcut kiralama yoluna gidilip buralarda uygun olabilir güzel proje umarım istediğiniz yönde gelişir herşey
Emre istersen TMF ile gorusun istanbul parki onlar kullaniyor yeni bir pist fikrini soyle yapmak istediklerini anlat gereken seyler icin yardimci olurlar devlet yeri vs..
Emre bu düşüncen,fikrin ve çaban için seni tebrik ediyorum bu sitede olsun yada olmasın otomobil camiasına gönül vermiş herkezin yanında oldugunuda bilmeni isterim.Herkez elinden ne geliyorsa yapmaya hazır umarım herşey gönlünüzce olur.
Başarılar...
İstanbul dışına çok çıkılmak uzaklaşmak evet dezavantaj olabilir ama bence biraz da uzak olması hatta biraz abes gelecek ama TOPLU TAŞIMA ile ulaşım olmaması bence yararımıza olur diye düşünüyorum.
yani sağdan soldan değişik tipler doluşursa farklı illerde başımıza gelen organizasyonları az çok hepimiz biliyoruz, bu tür sıkıntılar yaşamamak adına biraz uzakta olması, yerleşim birimlerinden de biraz uzak olması ( olası şikayet durumunda körfez pistinin başına gelenleri gördükten sonra... ) bizim yararımıza olacaktır.
Şile taraflarına doğru gidilse, o taraflarda aslında güzel araziler var fakat HAFTA SONU organizasyonlarında da ordan dönülmesi İŞKENCE olur. trafik berbat oluyor.
Tuzla taraflarında aslında veya BÜYÜKBAKKALKÖY tarafları ( otobandan çok yakın ) düşünülebilinir.
herkes gözünü açık tutsun diyelim :)
Emre abi bana cebini pm le
çok uzakta olmaması gündelik ulaşılabilir bir yerde olması iyi bir yönetim tavrıyla hiç sıkıntısız istediğimiz eğlence ortamını oluşturur ve böylece yarıştan yarışa gelip gidilecek bir yer değilde genel sosyal aktivitelerin uygulanabılecegı bir yer olur, allah tamamına erdirir inşallah...
Çekmece göl havzasında yapı inşaat izni verilmiyor lakin pist için yer verilebilir oralarda diye düşünüyorum.