Allah yardımcın olsun umarım canın sıkılmadan bunalmadan bu işin üstesinden gelirsin şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Allah yardımcın olsun umarım canın sıkılmadan bunalmadan bu işin üstesinden gelirsin şimdiden hayırlı uğurlu olsun
emre konustum ben,catalcadakı yerın metrekaresı yetmıyo,17 donum varmıs orda ama etrafındakı arsalarda satılık,onu gectım..hadımkoyde 110 donum var ancak bolmek ıstemıyolar,artı satısı sımdı dusunmedıklerını soyledıler kardesım.. yenı bı gelısme olursa ben sana haber verırım
emre abi pm attım bekliyorum....
inşallah herkese hayırlı olucak biyer olur gerçekten iyi bir girişim Emre Allah utandırmasın
bu iş için hadımköy tarafı oldukça uygun olur gibime geliyor alkentin arka kapısından çıktıktan sonra göle kadar olan mesafede fazlasıyla boş yerler var bizimde oralarda bikaç parça toprağımız var ama bütün vaziyette değil ancak büyük araziler var hatta oralarda motocross pisti ve land rover club falan var
umarım ticari işletmeden ziyade aile gibi insanların herzaman uğrayabilecekleri muhabbet sohbet edip buluşabilecekleri haftasonu gelip saygı sevgi çerçevesinde gazlarını atabilecekleri biyer olur
nürburgring tarzında örneğin 6 tur 8 tur 12 tur gibi bilet alınarak herkesin çıkabileceği belirlenmiş bir organizasyonu beklemek yada katılmak zorunluluğu olmayan bir pist olur
Allah c.c utandırmasın
Time trial yapılabilecek aynı zamanda Drag pisti olan hatta drift ve karting olanaklarıda olan bir pist istiyoruk![]()
lan faruk erol tas gibi guluyorsun rektor seni kesecek sonunda
Herkes el birligi ile arazi oneriyor simdiden bile cok yer bulduk kriterleri uyani pist olmayani kompozite villa yapariz aranizdan innoviada ev sahibi olanlar var villa sahibide olanlar olacak insallah
Kompozit villa ve yaris pistindeki insaat alani bu urunden yapilacak RENCO – Renewable Composite Products
Bu girişimi hayale geçirmek için adım atmak bişe çok büyük bir şey, teşekkürler, umarım Allah muvaffak eder.
çok güzel haber allah hayırlısı ile bitirmenizi nasip eder inş elimizden bişey gelirse ne mutlu bize
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Arkadaşlar mevkii olarak söylediğiniz yerlere belediye izin verir mi ? İmar durumları neler? Çat diye olmayabilir. Önerdiğiniz yerlerin imar durumlarını da araştırmanız gerek.
セルカン+レーラ=愛
abi verdiğin linkte bi iki bakınıyordum
renco-ürünlerimiz-lüks tek kat villa- üçüncü ve altıncı fotoğraf
http://www.renco.com.tr/urunlerimiz/luks-villalar/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)