Çamlıca 08:30 / Acıbadem 09:20 - Dahada kötüsü yoktur heralde ? Yürüsem de aynı zamanda giderdim.
yok ben buna katılmıyorum
tabiki öyle olması lazım ama bizim insanımız gerçekten kabiliyetsiz ve "birşey olmaz" hayaliyle yaşıyor, resmen hayal aleminde .
sen 1 hafta eğitim veya 1 ay eğitim versen ne olacakki bunlara?
düşünelim bakalım...
kabiliyet yoksa
herkes kendini mika hakinnen
arabasınının gücünü 350 hp
0-100 ünü 5 saniye zannediyorsa
ne değişecek ?
eğitim şart elbette ama neyi eğitiyoruz? birazda o var
Bende anlamıyorum yağmur yağınca çok değişiyo herşey. Ne var la bunda.![]()
Malesef h.sonuda hava aynı görünüyor, evden pek çıkmamak gerek
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bence en büyük sorun özellikle bayanlarda karşılaşıyorum ; araba kullanmaktan zerre kadar anlamıyor ama muhteşem araba kullandığını düşünüyor ve bişey olunca sinirleniyor :S Deli oluyorum bunlara ...
ayrıca asıl ak-*** kara-*** karda çıkıyor ortaya
yemeyen yağmurda da çıkmaz ona bakarsan
ama kar yağdımı donlar aşağı !
trafik olur diyemi çıkmıyor insanlar? yoksa kullanamam diyemi ?
hadi gerçek hangisi ?
biz her kış kar yağsada yanlasak diye bekliyoruz.
bunlar iş yerine geldiklerinde akşama kadar anlata anlata bitiremiyorlar meceralarını.
ay bi kaydım bi kaydım az kaldı ölüyorduk allah korudu valla, töbe bi daha karda arabayı almam aman aman
Terör estiren servis şoförleri,
Önüne bakmak yerine makyajını yapan kadın şoförleri,
Kendini sahil yolunda sanıp önündeki arabayla mesafeyi 20mt tutan ve şeridin akış hızını yavaşlatan sığırlar olduğu sürece, trafik dolu dizgin devam eder..
Bu tiplere napıyorsun anlamında korna çalınca da el kol hareketleri yapıyorlar.. Küfürle dümdüz gittiğimi aynasından görüyor ne söylediğimi anlıyor, gülüyor.. Böyle de şerefsizler..
Benden daha az sabırlı birisine denk gelecekler, o salladığı kolu alıp............
Valla ben kar yağdığında sırf bu kazmalar yüzünden acil bir durum olmadığı sürece Subaru'yu dışarı çıkartmıyorum.
İstanbul'da kar, yağmur resmen eziyete dönüyor. Bazen sırf karda eğlenmek için kışın eşimin amcasının yanına 3-4 günlüğüne Norveç'e gidesim geliyor(daha gitmedim ama amcası her gelişinde karda nasıl sürdüklerini anlatıyor, ağzımın suyu akıyor )
Orası yine istanbul az buçuk yine kullanıyorlar.
Burda yağmur 2 ayda bir yağıyo.Adam normal günde zaten 50 ile soldan gidiyo bide yağmur yağınca konulu animala dönüyo yollar ya
motor nasıl küçüklük avantajını kullanıp iki araç arasından geçerse her koşulda, cahil sürücü de arabasının büyüklük avantajını kullanarak onların yolu orası sanıp ona göre davranır.
Motorcularımız da yeterince bilinçli değiller bu konuda maalesef
Benim is geregi mesai mefhumum yok normalde ama trafik artik gunun her saatinde var...
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)