güzel uygulama
Printable View
güzel uygulama
okadar insan azmanının bir arada, organlarını ağzından düşürmeyen kekoların arasına stadyuma gitmek bana uygun değil. :)
baya iyi oldu bu ya
Beşiktaş abicim. :D
Dün yenildik ya Q7'nin top direkten dönmeseydi iyiydi :( ya da spikerimizin ağzıyla ''kim koydu o direği oraya''
:D
Abi böyle oynasınlar. Valla yensin yenilsin insan mutlu oluyo. İleride ışık var. Ama inan abi inönüde 5 olur. :D
karar yersiz olmuş
Yaw rüştünün modası geçti bence,alakalı alakasız her topa açılıyor bana güven vermiyor o adam kalede..Orta sahada ernst'in sürekli görev alması lazım holoskoyla da edu iyi anlaşabilir diye düşünüyorum.Tek forvetle olmuyor artık bu işler çok yalnız kalıyorlar ileride
Neyse konu bölünmesin :)
Bende Beşiktaşlıyım:) Bizim adımıza iyi bir uygulama bizim kadın taraftarlarımızda çok iyi destek veriyor tribünler tamamen dolar inönüdeki maçlarda:) Dünki maça gelirsek herzaman bu oyunu oynasınlar 5-0 yenilsinler razıyım Quaresma aşırı istekliydi inşallah nazar deymez..
Abi aynen konu bölünmesin son post. Abi çok şanssızız. Normalde 4 3 3 olucaktı. Forvet Bebe Almeida Quaresma. Elde ki alternatifle bu kadar oluyo malesef... Şimdide 4 3 3 fakat eduya fazla top aktarılamıyor...
pekde hoş olmayan görüntüler çıkıcak yakında maçlarda...
bayanlara ve çocuklara bedava bilet uygulması %10 ile sınırlı olacak galiba.
Erkeklere ücretsiz olsaydı o stadı yıkarlardı :p
Onu bırakında, bence ücretsiz değil de, yarı fiyatına falan olabilirdi. Özellikle üniversite öğrencileri için kombinede yapılan %50 olayının bilet alımlarında da uygulanması gerekir bence :(
İyi uygulama olmuş
çok saçma bence.
.bineler'den yarı ücret alınıcakmış :D neee ha ha ha ha
Bu saatten sonra kadın erkek eşitliğinden bahsetmesin kimse :D