User Tag List

Sayfa 6/12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
213 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Hoppaaa haydi bakalım hayırlısı FBI dosyası!!!

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet kendi süzgecimizden geçirdiğimiz sürece sorun yok tespitlerin çoğu yerinde.oda bunu istiyor zaten yanlışları var illaki.

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Filtre ve eksozlu ama kendinden ciğerli gemim var, bütün uzaylılara atar gider yapıyorum, dünyadan basarız marsa kadar. Varsa güvenen gelsin
    .

MR.TurboALİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    söyleyin o fbı bozuntusuna bıraksın bu işleri

o lavuklar gemiyle gelip bizim bahçeye inmeden kimseye inanmam arkadaş gelicekler merhaba dünyalı biz uzaylıyız diyecekler bi cimcik atıcam tepkisini ölcücem ondan sonra yaşarsak inanırız bu adamların ne sahtekarlıkları var gördük zamanında. gemiyle gelmişler bunların eline düşmüşler hep böyle şeyler orda oluyor zaten....

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamlar yemiyo içmiyo menopozdaki karının kocasına yaptığı zulmü diğer ülkelere yapmak için entrika üretiyo vay anasını brezilya dizilerine dönücekler yakında dert bende derman sende antonio hesabı
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

BAŞAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haber gerçek olsada ben uzaylılara inanmak istemiyorum...

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi zamanlar amerikada yoktu

Designer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu uzaylı macerasını amerikalılar geniş hayal güçleriyle kendileri çıkarttılar çünkü o zaman en büyük korkusu rusya idi abdlilerin... korkuları farklı yöne çekmek için uzaylı saçmalıklarını kendileri ürettiler... zaten rusya ne zaman çöktü uzaylı hikayeleride yalan oldu.. onun yerini savaş ve terör korkusu yaymaya başladılar ve sağlam şekilde o korku makinelerini işletmeye devam ediyorlar... hele 11 eylülden sonra tam paranoyak oldular... bunlar abd nin kendi halkını uyutma ve o şekilde farklı politikalar yaratma çabasının örnekleri başka bişi değil... ha uzaylılara inanmıyormuyum ? inanıyorum ama amerikalıalrın uzaylılarına dğeil çuparakabralar bile daha inandırıcı
    Hadi diyelimki öyle van civarında bulunan 10bin yıldan eski roket modeli ne? Mısır duvarlarındaki helikopter tank ufo kabartmaları ne Maya kralının mezar taşındaki elektronik devrelerle çevrili bi alet kullanan tip ne sayısız eski uygarlığa ait belgelerde deşifre edilen gökyüzünden ateşler saçarak indiler bizi bilgiyle donatıp geri donduler diyen yazılar ne? Arkadaşlar bi kesim inandırmak bi kesimde palavra olduğuna inandırmak istiyo amaç nedir bilemem ama ben dönüp eskiye bakınca hani derler ya gözünle görmeden inanma diye gözümle gördüğüme inanırım diyorum bi kabartmada apaçık bi mekikte oturan kabartma şekile bilim adamları bal arısı diosa kusura bakmasınlar ben bal arısı göremiorum

Alıntı _FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle şeylere inandığınızı görünce üzüldüm bi de kesin kanıt falan yazmışsın daha da üzüldüm
    Sen olmadiklarını kanıtla ozaman inanırım ama nereye bakarsam bi iz çıkıyo karşıma

Alıntı sakhee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    11 eylul den sonra teror bahanesi ile amerika da cıkan kanunları arastırın. o amerika icin yapılmıs bir komploydu. uzaylı hikayesi de tüm dünya icin yapılan bir komplo. uzaylı olup olmaması bizim hayatımızda ne degistirecek n.ş.a ??? burada hikaye uzaylı teraneleri ile tüm dünyayı kontrol altına almak. hep beraber olmalıyız masalı.
    dedim ya new world order...
    arkadaşlardan ilave edenler olmuş illuminati diye mesela
    konu bu bağlamdadır ben kendi adıma zerre kuşku duymuyorum.
    illuminati, new world order, deccal, vs.....
    tüm dünyada ortam deccal e hazırlanıyor. göreceksiniz öyle olacakki kimse o tek göz ü yadırgamayacak. herkes buna hazır edilmiş olacak. birşeyi aklımızdan çıkarmayalım
    Pergamber Efendimiz (s.a.v.) bir hadisi var
    deccal tek gözlüdür, oysa sizin rabbinizde bir eksiklik (haşa) yoktur.
    siz ölmeden rabbinizi göremeyeceksiniz (bu da bir diğeri)
    ayık olmak lazım vesselam, öğrenen kendine öğrenir
    Abi kur-an dan bahsetmişsinde iyi bi tekrar okumak lazım çünkü göktekilere giden peygamberlerle dolu kitap biçok ayet var bununla ilgli daha dün okudum bi sitede denk geldi ecüc ve mecüc mü desem dier gezegenlere giden peygamberlermi desem 44trilyon nufuslu bi gezegenden soz ediliyo kur-an da bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım

Alıntı turboALİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söyleyin o fbı bozuntusuna bıraksın bu işleri

o lavuklar gemiyle gelip bizim bahçeye inmeden kimseye inanmam arkadaş gelicekler merhaba dünyalı biz uzaylıyız diyecekler bi cimcik atıcam tepkisini ölcücem ondan sonra yaşarsak inanırız bu adamların ne sahtekarlıkları var gördük zamanında. gemiyle gelmişler bunların eline düşmüşler hep böyle şeyler orda oluyor zaten....
    Olayın aslı şöyle yanılmıyosam 1950lerde meksika rosswel e bir çiftçini arka bahçesine bişey çakılıyo yetkilileri arayıp haber verio tum cevre halkı gzetelerde orda tabi hiçkimse o enkezda gorduklerıne benzer bişey gormemişler daha once.Ertesi sabah gazeteler ordunun elinde 2ceset ve bir ufo var diye başlık atıo sonraki gün ordu bolgeye el atıyo ve tum kanıtları toplayıp(evlere bile girmişler) duşen meteoroloji balonuydu diye konuyu yalanlıyo o gün orda olan askerlerın roportajları mevcut hepsi hemfikir o hava balonu falan değildi diyo devlet yalanlıyo ınanan ınayı ve 50 60yıl sonra fbı acıkladı hadi bakalım ınanırmısın inanmazmısın

Açıkcası bu konuyu yalanlayan bi çok kesim var ama inananda çok.Ben diyorum ki gözümle gördüğüme inanırım ve gerek kur-an gerek eski uygarlıkların kalıntıları gerek gozlemler (kendi gozlemlerımde var) hepsi burda yanlız olmadığmızın apaçık kanıtı.Asıl kıllandığım nokta bunca yıldan sonra devletler ve fbı neden belgelerını bi anda ortaya koydu nasa neden ustu ortulu şekilde hayat olabilir dedi SETI olarak bilinen projedeki yetkililer neden plutonun arkasında 240km capında bir cisimin dunyaya yaklaştıgını soyledi (SETI bir bilim programı devlette desteklıyor uzaydan gelebilcek zeki yaşama dair radyo sinyallerını arayan bi kurum) neden şu son 1 yılda bu olaylar bu kadar arttı acaba gerçekten psikolojik olrak 2012 ye yaklaştıgmız için yalanlarmı donuyo yoksa işin içinde başka bişeymi var biraz araştırırsak mlyon tane bilgi mevcut internette
    Instagram : WideBodySixty

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "İnsanları tanıdıkça uzaylıları daha çok seviyorum"
    N.T.
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
    Powered By : Piston Garage
    Nazmi TOÇAK

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    niye imkansız gözüyle bakıyorsunuz olamazmı.bence bızım dunyamızın aynısından bıle başka olabılır

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar iki tane ölü bulmuş onlarıda otopsi diye parça pinçik etmişlerdir ellerinde kanıtta kalmıcak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla fbı ı devlerleri fotoları videoları geçtim yalandır değildir ama Kur-an var önümde ve gereken şeyler orda yazılı

erayakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mısırdaki piramitleride uzaylılar yaptı deniyor...ama hazinelerin altın arama cıhazlarıyla buluna bileceği akıllarına gelmemiş..nasıl uzaylıysa bunlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesela şöyle bi haber var paylaşmak istedim

Bugüne kadar UFO gördüğünü açıklayan en üst düzey Türk yetkilisi ilk kez konuştu. Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş'un iddiasına göre Türk jetleri sadece Yunan uçaklarıyla değil UFO'larla it dalaşı yapmış! Yine aynı iddiaya göre Türkiye'de yetkili makamlar, çok uzun yıllardır UFO'ları biliyor ve bunları NATO'ya bildiriyor!

Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, 1983 yılında sekiz arkadaşıyla birlikte uçuş esnasında, Balıkesir civarında bilinmeyen cisimlerle karşılaştıklarını söyledi. Habertürk'te UFO'ların tartışıldığı programa telefonla katılan Karakuş, cisimlerin bugünkü teknik ile uçuş yapmadıklarını iddia etti. Karakuş o geceyi şu sözlerle anlattı:

"1983 yılında bundan 23 yıl önce, Mayıs ayı olduğunu değerlendiriyorum. Mayıs ayında dört uçak, sekiz arkadaşımla Balıkesir-Denizli-Konya ve Eskişehir uçuşu yaptıktan sonra Adana'ya atış alanına gitmek için havalandık. Gece uçuşu olduğu için dört uçağın, arka arkaya dizilmesi söz konusu. Radar nedeniyle ve ikişer mil arayla, dört uçakla başladık. Balıkesir'e kadar hiçbir şey olmadı. Saatte 22'i civarında Balıkesir'e geldiğimizde sola dönüşle Denizli'ye doğru yöneldik. Bu esnada en arkadaki dört numaradaki arkadaşım, "bazı cisimler gördüğünü ne yapmam gerektiğini lazım" diye bana sormaya başladı. Bende ona dedim ki belki yardım isteyen bir uçak olabilir, ben "Balıkesir kanalına geçiyorum" dedim. Balıkesir kule bana dedi ki herhangi bir uçuşumuz yok dediler. Ben bunun üzerine belki sivil uçaktır diye düşündüm.

"UÇAĞA BENZEMİYORLAR"

Bu süre içerisinde UFO olduğu iddia edilen cisimlerin, kendileriyle birlikte uçuş yaptığını söyleyen Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, yaklaşık 15 dakika boyunca bu cisimlerin kendilerine eşlik ettiğini kaydetti. Karakuş, oldukça ilgi çeken konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

"Bunlar uçağa felan benzemiyor, üzerine gideyim dedi. Ben de bunun üzerine "dur herhangi bir harekette bulunma" diye uyardım. Bu arada bir arkadaşım ışıklarını söndürdü. Bu kez de üç numaraya yaklaştılar. Üç numara da ışıklarını söndürünce, bu kez iki numaraya gittiler. Ben tabi bu arada sağıma baktığımda kimse gözükmedi; ancak sarı bir ışık hüzmesi gördüm. Bu aşağı yukarı; bizi takipleri Balıkesir'den Denizli'ye kadar 15 dakika devam etti. İki numara da ışıkları söndürünce, benim yanıma geldiler. Ben de ışıklarımı söndürünce, bunlar sol tarafıma geçti. Sol tarafıma geçtiklerinde hüzmeler gitti, yerine uçak ışıklarına benzer dört beş tane ışık belirledi. Daha sonra ani bir çekişle kaybolup gittiler. Ben Konya ile görüştüğümde; daha bir kaç saniye bile geçmeden Konya Kule "biz üzerimde görüyoruz" dediler. Bu cisimlerin bildiğimiz teknikle gitmeleri mümkün değil. Daha sonra Ankara kule gördü, Esenboğa kule gördü. Daha sonra öğrendik ki bu cisimleri daha önce İstanbul'da Atatürk Kule görmüş. Bu şekilde bir olayla karşılaşmış olduk sekiz arkadaş. Daha sonra biz bunu rapor ettik ve muhtemelen NASA'ya gönderildi."

Şimdi diyceksiniz ki amerikan uçağıdır yapmayın ya türkler okadarmı geri özellikle askeri alanda sayılı ülkelerdeniz ve amerikan uçaklarının bizim hava sahamızda bu şekilde dalga geçer gibi cirit atabiliceğini hiç zannetmiyorum biz okadar aciz değiliz bence

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KingoAtmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "İnsanları tanıdıkça uzaylıları daha çok seviyorum"
    N.T.
    ahahah sesli güldüm N.T ahauhauha
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Designer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesela şöyle bi haber var paylaşmak istedim

Bugüne kadar UFO gördüğünü açıklayan en üst düzey Türk yetkilisi ilk kez konuştu. Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş'un iddiasına göre Türk jetleri sadece Yunan uçaklarıyla değil UFO'larla it dalaşı yapmış! Yine aynı iddiaya göre Türkiye'de yetkili makamlar, çok uzun yıllardır UFO'ları biliyor ve bunları NATO'ya bildiriyor!

Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, 1983 yılında sekiz arkadaşıyla birlikte uçuş esnasında, Balıkesir civarında bilinmeyen cisimlerle karşılaştıklarını söyledi. Habertürk'te UFO'ların tartışıldığı programa telefonla katılan Karakuş, cisimlerin bugünkü teknik ile uçuş yapmadıklarını iddia etti. Karakuş o geceyi şu sözlerle anlattı:

"1983 yılında bundan 23 yıl önce, Mayıs ayı olduğunu değerlendiriyorum. Mayıs ayında dört uçak, sekiz arkadaşımla Balıkesir-Denizli-Konya ve Eskişehir uçuşu yaptıktan sonra Adana'ya atış alanına gitmek için havalandık. Gece uçuşu olduğu için dört uçağın, arka arkaya dizilmesi söz konusu. Radar nedeniyle ve ikişer mil arayla, dört uçakla başladık. Balıkesir'e kadar hiçbir şey olmadı. Saatte 22'i civarında Balıkesir'e geldiğimizde sola dönüşle Denizli'ye doğru yöneldik. Bu esnada en arkadaki dört numaradaki arkadaşım, "bazı cisimler gördüğünü ne yapmam gerektiğini lazım" diye bana sormaya başladı. Bende ona dedim ki belki yardım isteyen bir uçak olabilir, ben "Balıkesir kanalına geçiyorum" dedim. Balıkesir kule bana dedi ki herhangi bir uçuşumuz yok dediler. Ben bunun üzerine belki sivil uçaktır diye düşündüm.

"UÇAĞA BENZEMİYORLAR"

Bu süre içerisinde UFO olduğu iddia edilen cisimlerin, kendileriyle birlikte uçuş yaptığını söyleyen Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, yaklaşık 15 dakika boyunca bu cisimlerin kendilerine eşlik ettiğini kaydetti. Karakuş, oldukça ilgi çeken konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

"Bunlar uçağa felan benzemiyor, üzerine gideyim dedi. Ben de bunun üzerine "dur herhangi bir harekette bulunma" diye uyardım. Bu arada bir arkadaşım ışıklarını söndürdü. Bu kez de üç numaraya yaklaştılar. Üç numara da ışıklarını söndürünce, bu kez iki numaraya gittiler. Ben tabi bu arada sağıma baktığımda kimse gözükmedi; ancak sarı bir ışık hüzmesi gördüm. Bu aşağı yukarı; bizi takipleri Balıkesir'den Denizli'ye kadar 15 dakika devam etti. İki numara da ışıkları söndürünce, benim yanıma geldiler. Ben de ışıklarımı söndürünce, bunlar sol tarafıma geçti. Sol tarafıma geçtiklerinde hüzmeler gitti, yerine uçak ışıklarına benzer dört beş tane ışık belirledi. Daha sonra ani bir çekişle kaybolup gittiler. Ben Konya ile görüştüğümde; daha bir kaç saniye bile geçmeden Konya Kule "biz üzerimde görüyoruz" dediler. Bu cisimlerin bildiğimiz teknikle gitmeleri mümkün değil. Daha sonra Ankara kule gördü, Esenboğa kule gördü. Daha sonra öğrendik ki bu cisimleri daha önce İstanbul'da Atatürk Kule görmüş. Bu şekilde bir olayla karşılaşmış olduk sekiz arkadaş. Daha sonra biz bunu rapor ettik ve muhtemelen NASA'ya gönderildi."

Şimdi diyceksiniz ki amerikan uçağıdır yapmayın ya türkler okadarmı geri özellikle askeri alanda sayılı ülkelerdeniz ve amerikan uçaklarının bizim hava sahamızda bu şekilde dalga geçer gibi cirit atabiliceğini hiç zannetmiyorum biz okadar aciz değiliz bence
    bunu daha önce okumuştum en çok mantıklı gelen buydu. Merak ettiğim acaba bu ışık hüzmesi savaş uçaklarının radarlarına takıldımı?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmem böyle pilotların yaşadığı milyon tane olay var kimisnde radarda gözküo kimisnde gozkmuo insanlar bile radara gozukmyen uçak yaptıysa heralde onlarda yapmıştır

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benden kanıt istiyorsun da koyduğum link teki yazıları okursan yeterli olur..ayrıca en üst düzey türk yetkilisi böyle demiş falan diyorsunda siyonizm e hizmet eden türk yok mu?süleyman demirel in üst düzey masonlardan olduğu söylenir mesela.ciddi bir iş yapıyorlar yazdıkları senaryolarında inandırıcı olması lazım tabi.daha ne hikayeler varda onun bilincinde olunca çok komik geliyor bu tarz haberler.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepimiz uzaylıyız
    Livestrong

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnanmadığımı yolladığım mesajlarımda belirtmiştim. Diyelim ki var. Sormazlar mı adama, neden bizden ilerdeler, neden insan gibiler ? Yani Uzay'da hayat varsa belki küçük böcekler var, ne bileyim belki bitkiler var?? Hemen uçtular, kaçtılar, ışınlandılar filmlerdeki gibi ?
    セルカン+レーラ=愛

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)