Var onlarda stephen hawking bununla ilgili çok güzel belegseller yaptı zaten bakteri olarak yaşamlarda var bizden çok daha üst düzeyde olanlarda var anlayamadım zaten senın sorunu benbizden çok daha geride olan varlıkları biz keşfetmeden nasıl bulabılırız kı zaten onuda daha keşfedemedik ama bizden zeki olanlar belli ki bizi keşfetmiş
Tmm sana haber sunmycam ben
Buraya bakman yeterli.
Kuran'da uzaylılarla ilgili yer alan sır! foto galerisi 1 - 24 Mayıs 2011 Salı
Instagram : WideBodySixty
Filmlerde bişeye dayanıyo demekki neden onlar filmdekiler gbi diyosunuzda filmdekiler neden onlar gibi demıyosunuz buarda yaşına bakmadım abi k.bakma![]()
Yok estafurullah...
Bu konu uzar giderSonuç olarak kanıtlanmamış birşey teoridir
Yıllardır zaten arkadaşlarımla konuşuyoruz ve tartışıyoruz bu konuyu, kendini inandıran inandırıyor ve kanıtlanmış bişey gibi sunuyor. Yani seni anlayabiliyorum ama sana katılmıyorum
![]()
セルカン+レーラ=愛
Ben inanıyorum yalnız olmadığımıza.. Ve dünya dışı varlıkların belirli kişilerle irtibata geçtiğine.. Teknolojiyi takip edin.. Binlerce yıldır yeryüzündeyiz, son 100 yılda keşfedilen şeyler kadar hızlı ve ardı ardına büyük keşifler geçmiş bin yıllarda yaşanmadı. Demek ki birşeyleren esinlenme, birşeyleri inceleyip öğrenme söz konusu..
uzaylıların olduğu zaten bilinen bir gerçek birşey ha inanmayıp yok diyerek kendini kandıranlar var tabiki oda ayrı bi düşünce. Arkadaşım gece tarladan gelirken mavi ışıklar saçan bir cismin aşağıya indiğini söylemişti zamanında hatta daha sonra bu tarz konuları takip eden kişilere sorduğumuzda belli bi bir rotaları olduğunu söylemişlerdi bizim arkadaşın görüğü yerde onların geçtiği yerlerden biriymiş.
Bence yoklar olsalar neden gelip bize bir görünmüyorlar? Adam yemiyoruz gelsinler tanışak konuşak...Sultanahmette hatıra fotoğrafı çektirek.
Not:foto eğlence amaçlıdır. dini kaygı yoktur.
İlluminati neye hazırlanıyor?-HABERTÜRK
bu da ilginç..
dünya dışı varlıklar varsa ki banada var gibi geliyor ; var oldukları kesin olarak biliniyorsa açıklamak için erken,daha televizyonu görmeyen insan var, uzaylı var dersek ne olacak ?kafayı yer adam.ki televizyonu gören insanların bile ne kadar geri oldugunu düşünürsek var ise ve bizi gercekten ziyaret ediyorlarsa açıklanmaması gerek.
Çat diye taksim meydanına inseler ne olur? Kaos savaşlar ölüm yıkım kıtlık dini inançlarda sarsıntı kim bilir daha neler neler.Buraya barış içinde gelmeleri varken neden kıyametin kopmasına sebep olsunlar ki sence insanoğlu buna hazırmı? Bende çok sordum bu soruyu kendime bu sonuca vardım sonunda.Sen çok gelişmiş bi uygarlık olsan bi gezegen bulsan üzerinde birbirini doğrayan dev nukleer bombalar kullanan bi ırkla karşılaşsan.Oraya çat diye inermisin yoksa gözlemlermisin.Bence bu soru sorulmalı?
Buarda şu illuminati nin sitesine baktım cidden sol üst tarafta geri sayım var :S
güzel güzel bazı şeylerle gündemi meşgul etmek lazım. uyutmak lazım.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Valla gündemi meşgul etmenin çok daha iyi yolları var bana kalırsa 11eylül vs vs. gibi.Tabi dediğin doğruda olabilir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)