User Tag List

Sayfa 10/12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
213 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Hoppaaa haydi bakalım hayırlısı FBI dosyası!!!

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzayli var dediler geldik semiii

kıvanç stayla vücutlarımızla dövecez hepsini ağızlarını burunlarını dağıtacaz
    körler sağırlar

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harbi neyi sayıyo la bu adamlar neye geç kalacakmışız açakim

Designer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısı
    Instagram : WideBodySixty

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o sorry too late ne iş ya
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enee uzaylıya bak dolapderedeki kel tinercilere benzio lavuk
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekip var abi ekip var...

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    66 gün sonra ne olacakmış geri sayımda 66 yazıo 7 aralık çarşamba gününe denk geliyor benim parçalar bu tarihte gemiden inecek sakata gelmesin malzemeler
    nato dan ihraç edilip nato bize saldırıcak. Metal fırtına operasyonu başlıyor. Ya Türkiye yok olucak ya da batı ve doğu karşı karşıya son kez gelicek.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 kişi mi ?
    İlluminati
    1776`da kuruldu bunlar ve amaçları dünyanın tek hakimi olmaktır. amerika`nın kuruluşu da aynı tarihtir ve tarihteki ilk mason devleti abd`dir.

İllüminati`yi kuranların ataları 11-12. yüzyılda avrupa`da yaşayan tapınak şovalyeleridir, bu asil lavuklar kabala denen kitabı kudüs`ten almak için 1. haçlı seferi`ni düzenlemişlerdir. Haçlı seferi`nin en temel nedeni budur.

Kabalistik öğretide evrene, paralel evrenlere, yaradılışa, fizik kurallarına kadar inanılmaz bilgiler vardır. Ayrıca kabala kodla yazılmıştır, orhan pamuk`un kitaplarına benzemez yani, okuyup da anlamak her babayiğidin harcı değildir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam haklı beyler!

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzay gemısıne u-pro takıyolar 4 boyu var net

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan asıl örgütü kontrol eden beyinlerin 10kişi olduklarını okdum oyuzden 10kişi dedim ve evet biliyorum örgütün temelinin çok eskiye dayandığını konuyla alakası olmayan biri bile melekler ve şeytanlar filmini izlediyse bi fikir yurutebilir kafadan bişey soylemem ben burda furkan okudugmu yazarım dogrumudur inanmak gerekirmi sizin takdiriniz

Buyur buda 10kişi olduklarını okuduğum yazı

"Dünyayı 10 kişi yönetiyor ve bu 10 kişinin 300 kadar alt kadrosu verilen emirleri uyguluyorlar. İlluminati adı verilen bu tarikatin/örgütün hedef başkenti Kudüs olan tek bir dünya devleti kurmak.

Bugüne kadar çeşitli komplo teorileri içeren bir çok kitap yayınlandı. İlluminati, bu alanda yayınlanan hiçbir esere benzemiyor. Kitaptaki iddialar o kadar ilginç ki, neye inanıp, neye inanamayacağınızı şaşırıyorsunuz. İlluminati, 1575'te ispanya'da bulunan ve özellikle ruhani kudret sahibi olduklarını iddia eden bir dini parti veya bu partinin üyelerine verilen isim.

Yazar Texe Marrs, Süper zenginlerin yönettiği bir Dünya Komplosu'ndan bahsettiği kitabında, dünyaya hakim olan bu güce bu adı uygun görmüş. Kitabın satırları arasına gömüldükçe ve sayfalar arasında ilerledikçe inanması güç iddialarla karşılaşıyorsunuz.

Dünyayi 10 kişi yönetiyor

Yazara göre, dünyayı kendilerine 'bilge adamlar' adını veren, 10 kişi yönetiyor. İlluminati'nin güç şebekesi, dünyanın en güçlü kişilerinden, yatırımcılarından, şirket başkanlarından ve siyasilerden oluşuyor. 'İç çember' denilen en tepedeki 10 kişiye bağlı 300 kişi ise onların alt kadrosunda yer alıyor ve talimatlarını yerine getiriyorlar.

10 kişilik 'bilge adamlar' grubunda Fransa'dan üç, ABD'den iki, Kanada, Avusturya, İngiltere, İspanya ve Güney Afrika'dan birer üye bulunuyor. Yazar, burada Fransa'nın üç üyelikle ilk sırada yer almasının yanıltığı olduğunu, Kanada'nın bir üyesinin de ABD'nin üçüncü adamını tamamladığını belirtiyor.

Hedef tek dünya devleti kurmak

'İç çember' üyelerinin ortak özelliği Dış İlişkiler Konseyi, Bilderberg, Trilateral Komisyon, Mahson Tarikatı, Kafatası ve Kemir Tarikatı, Aspen Enstitüsü, Malta Şövalyeleri, Opus Dei, Roma Kulübü, Bohemian Grove, Dünya Ekonomik Forumu, Dünya Federalleri üyesi olmaları. İlluminati Komplosu'nun hedefi, başkenti Kudüs olan bir dünya devleti kurmak. Kitabın, sonunda illuminati piramidinin üstünde bulunan 'bilge adamlar'a hizmet eden isimlerden bir kısmı, ünvanlarıyla birlikle verilmiş. Türkiye'den kimse var mı diye baktık ancak, ne hikmetse kimseyi bulamadık! İlginç değil mi?

Yılda bir kez biraraya gelen İlluminati üyeleri, hedefledikleri dünya devletini kurmak için planlar yapıyorlar. Bu planların içinde çeşitli ülkelerde ekonomik krizler çıkararak, ülkeleri sömürmek, savaşlar çıkarmak, 'Daha Fazla Savaş' ilkeleri gereği savaşların sürekliliğini sağlamak, çeşitli hastalıklar icat etmek, (kitapta, AIDS ve HIV'in ABD'deki askeri araştırma laboratuvarlarından dünyaya yayıldığı iddia ediliyor.) nüfus azaltıcı çalışmalar yapmak, etnik temizliği desteklemek ve 11 Eylül örneğinde olduğu gibi terör yaratarak, 'anti-terör yasaları' çıkarmak. Yazarın iddiasına göre, 11 Eylül saldırısı için FBI bazı Arapları kullandı ve bombaları temin etti. İlluminatı'nın ilkelerinden en önemlisi 'Kaostan kaynaklanan düzen'. İlluminati, kendi düzenini çıkarmak için sürekli kaos yaratmak zorunda."

Farkettiysen illuminati 10kişi demiyorum illuminati örgütünün yöneticileri 10kişi diyorum ayrıca sen 1776 da kuruldu yazmışsın ama ben burdaki yazıda öyle okumuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi eleman daha tanıtayım size m.sikkofield yazısı yine .
    Aleister Crowley
    Aleister Crowley ismine yoğunlaşacam.

İsmine yazılmış şarkıları da vardır bu adamın, mesela ozzy osbourne`ün mr. crowley`i gibi.

Bu çok enteresan bi abimizdir. Yüksek dereceli masondur sanırım 33. dereceden. Kendisi simyacı, hedonist, büyücü gibi sıfatlarla bilinir ve aynı zamanda satanisttir. Şeytan çağırma ritüellerine ait ses kayıtları da vardır.

Golden dawn (altın şafak) adlı masonik satanist cemiyetin kurucusudur.

Şeytan`ın oğlu golem`i dünyaya getirmek istemiştir. acayip bi herif olm bu.

He bi de oğlunun adı Ataturk crowley`dir. Atatürk hayranıymış adam. Sallamıyorum lan ciddiyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bones and Skulls
    Bu anlatacaklarımı kaldıramayabilirsiniz, fakat komplo değil, gerçektir.

Bush ailesi Bones & Skulls (Kemikler ve Kafatasları) adlı satanist cemiyetin en yetkili mensuplarındandır. Bush ailesi kendilerini Mecüc (İncil`de Magog diye geçer) kavmi olarak görmektedir. Hatta büyükbaba Prescott Bush, bu cemiyetin bir ayininde Deccal (Antichrist) olarak vaftiz edilmiştir.

George Bush`un (Körfez Savaşı zamanındaki başkanları, baba Bush işte) Yeni Dünya Düzeni`ni (New World Order) dünyaya duyurduğu tarih ise 11 Eylül 1990`dir.

11 Eylül 2001'deki terör saldırıları ise yine bir illüminati tezgahıdır. 11 eylül saldırısı bahanesiyle önce Afganistan işgal edilerek uyuşturucu pazarı ele geçirilmiştir. Zira bugün bile dünyadaki afyonun %90`ı Afganistan`da üretilir.

Ardından da malumunuz Irak ve petrolleri ele geçirilmiştir.

birde konu başlığında FBI dosyası yazmışsın.şu yazıyıda okurmusun sana zahmet.
    Kennedy Suikasti
    Kennedy suikastinden konuşayım biraz da.

J.F. Kennedy mason muydu bilmiyorum. Mason olmayabilir. Yada mason olup sonradan ters düşmüş olabilir.

Kennedy`nin son konuşması şudur: http://www.youtube.com/watch?v=EZYfeYhQ9eU

İngilizcesi olmayanlar, seyretmeye üşenenler ve televizyonunu yeni açanlar için kısaca özet geçeyim. Kennedy son basın açıklamasında gizli cemiyetlere giydiriyor. Bu gizli cemiyetlerin bilim, tekonoloji, siyaset, sanat gibi her alana sızdığını belirtiyor. Ve hayatta olduğu sürece bu gizli oluşumların karşısında duracağını söylüyr.

Bu onun son konuşması oluyor.

J.F. Kennedy`nin suikasti fbi tarafından düzenlenmiştir.

Katili olarak yargılanan adam masumdur, işkence altında bile masum olduğunu söylemiştir.

Bu vatandaşın tutuklandığı gün öldürülmesinin ardından Kennedy davası kapanır. Davayı kapatma kararı alan jürinin 2 üyesi yüksek dereceli masonlardır. Kayda alınan amatör çekimlerde Kennedy'ye en az 3 farklı noktadan ateş edildiği belli olmasına karşın, polis bu detayı es geçmiştir. Suikasti düzenlediği gerekçesiyle tutuklanan ve aynı gün emniyet binası önünde öldürülen Lee Harvey Oswald'ın 3 el ateş ettiği ve 2'sinin isabet aldığı kayıtlara geçirilmiştir. Fakat Kennedy'nin vücudunda tam 8 yara izi vardı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buda ilginizi çekebilir.
    Satanizm İle Bağlantıları
    İllüminati`nin, masonluğun asıl hizmet ettiği şeytandır. Dinleri satanizmdir. Satanist deyince aklınıza siyah giyinip kedi kesen sik beyinli gençler gelmesin, bones and skulls yazın google`a görün işte kimler kimler üye. Amerika`da bugün 4 milyon satanist olduğu söyleniyor.

Mısır çok acayip bir medeniyetti, sanırım şu an bile bilinmeyen bir çok şeyi biliyorlardı. Başka boyutlardaki x`lerle (şeytan, ruh, neyse artık) temas kurabilmenin bir girdap oluşturabilmekten geçtiğini bulmuşlardır. Bu girdaplar ise en iyi piramit ve sekizgen yapıların kubbelerinde oluşturulur. Piramitlerin sırrı da budur. firavunlar zaten acayip adamlardı. şeytana hizmet ediyorlardı onlar da. Ayrıca bugünkü ingiliz kraliyet ailesi firavun soyundan gelmektedir.

Özellikle abd`de piramit şeklinde birçok yapı vardır.

Washington anıtının boyu 555 feet, temeli ise 111 feet boyundadır. Toplayınca 40 yapıyor dimi? Ayrıca world wide web diye bize kakalanan www ise 666`dır. Zira w ibranice 6`ya tekabül eder.

Peki böylesine bariz şeyleri neden yapıyorlar?

Çünkü deccal ancak o enerji sağlandığında dünyaya gelecektir.

Amaçları da budur.

Peki şeytan`a inanan, aslında allah`a da inanmış olmaz mı? Allah`ın varlığını kabul edip Neden ona değil de şeytan`a iman ediyorlar?

Bunun cevabını ben de çok merak ediyorum. Fakat bana kalırsa, bu herifler kimselerin bilmediği şeyleri biliyorlar. Bu herifler dediğim belki şu an 7 milyara yaklaşan dünya nüfusu arasındaki 2-3 insandır. Devletler üstü güçlerin en tepesindeki bu elit kesim yada onların kabala`yı okumuş, illüminati`yi kurmuş olan ataları ne biliyor olabilirler hiçbi fikrim yok.

Bir diğer sebebi de şeytan`ın vaatleri olabilir.

Özet: Plan yapmayın plan, tutmaz karadeniz`de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla satanist muhabbetini ilk defa senden duyuyorum çünkü amaçlarında daha önce paylaştığım roportajda sözcülerden biri amacın Tek devlet Tek din olduğunu söylüyor yani bunların bi dini var satanizm bi dinmidir? Girersek çıkamıcaz bu işlerin içinden Buarada bu ne biçim bi soy isim ya "m.sikkofield" Söz konusu belgeler FBI ın sitesindemi? Cevap evet. Buna göre konu başlığını FBI dosyaları diye açmak mantıklımı? Evet. Peki ben burda bu kesin gerçek inanın diye tek bişey söyledimmi? Cevap hayır. Furkan kardeşim bidaha gözden geçir okudukları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu başlığına birşey demiyorum.ama FBI ın sitesini doğru bir kaynak olarak göstermek yanlış demek istedim.neyse okumak isteyene m.sikkofield in tüm yazıları.sırasıyla düzenlenmiş kendi arşivimden.
    M.Sikkofield

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ahuhsuahu www 666 mis hzauhuau world wide web oldu ibranice...hayal gucu bu olsa gerek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E tabi o konuda haklısın bende çogu yorumumda dalga gecıolar bizle diye belirttim zaten yani kesin bu buna inanın diye bişey demedim dimi yanlışmıyım? Sanki öyle konuşuyomuşum gibi yorumlar atmışsında oyuzden soyluyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)