Abi yolladım sana pm den herifin yazısını ayrıca site linkide attım bakarsan okursun daha yararlı bilgileri ordan
Instagram : WideBodySixty
KaFa 1500 stok makinada dünya rekoru kırmış. Quad GTX175 ile 500psi basmışlar. Firmalar makinayı forged toplayıp gerçek potansiyelini merak ediyorlarmış.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
vay yav gerçekmidir bilmiyorum ama dünyamızda hayatımızda cok karanlık işler dönüyor yatagımızda işimize her zaman tehlikedeyiz..
Lan vay amk Şimdi burda bi mevzulara giricem afallıcak herkes hiç girmiorum inanan inansın ama ben okuduktan sonra vazgectim arkadaş uzaylı varmı var ama birilerinin dediği gibi "yok arkadaş ben yeşil lavukların yuvarlak tabaklarla dunyada gezdiğine inanmam yemezler" anlayan anladı FrKn..oğlum bu bana attgın yazıları yazan herif çok çelişiyo kendiyle ama çokta kafa kurcalıo valla kafa kalmadı şimdi diycem burdaki arkdaşlarla paylaşalım şu herifi yok arkadaş yemiyo bende alırlar içeri valla adam çok açık sozlu inş kendi dediği gibi 99 dogrunun arasına 1 yalan sıkıştırmıyodur
çok pis kafa yaptı bende 31. konudayım bakalım okıycam daha FrKn çok saol o yolladığın şey için
Instagram : WideBodySixty
hop aloo gizli kapaklı iş yapmayın paylaşın bakalım merak ettir ama paylaşma olmaz öle şey![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Uzayli diyip niye rencide ediyorsunuz panpiskolarimi hepimiz kainat cocuguyuz alooo ayik olunmars merkez kafasina gore herkes
![]()
Gizli kapaklı bişey yok yaw paylaştığım dosyaları okumuş designerönemli değil.kendisi söylüyo zaten yanlışlarının olabileceğini . Belgeli olanlar var onlara inan istediğine inan.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)