User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
213 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Hoppaaa haydi bakalım hayırlısı FBI dosyası!!!

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu resimlerde lisedeki ingilizce kitaplarından.

MaNiSaLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fotoğraftaki abi niye uyuyor? yetkili biri sanırım

abi değil o arkadaş SANKİ ABLA diğer fotolara bakınız

. .. ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koskoca uzaylısın ama KELsin, olcak iş değil..
    koptum
    Grow up! this is just a car

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Designer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan asıl örgütü kontrol eden beyinlerin 10kişi olduklarını okdum oyuzden 10kişi dedim ve evet biliyorum örgütün temelinin çok eskiye dayandığını konuyla alakası olmayan biri bile melekler ve şeytanlar filmini izlediyse bi fikir yurutebilir kafadan bişey soylemem ben burda furkan okudugmu yazarım dogrumudur inanmak gerekirmi sizin takdiriniz

Buyur buda 10kişi olduklarını okuduğum yazı

"Dünyayı 10 kişi yönetiyor ve bu 10 kişinin 300 kadar alt kadrosu verilen emirleri uyguluyorlar. İlluminati adı verilen bu tarikatin/örgütün hedef başkenti Kudüs olan tek bir dünya devleti kurmak.

Bugüne kadar çeşitli komplo teorileri içeren bir çok kitap yayınlandı. İlluminati, bu alanda yayınlanan hiçbir esere benzemiyor. Kitaptaki iddialar o kadar ilginç ki, neye inanıp, neye inanamayacağınızı şaşırıyorsunuz. İlluminati, 1575'te ispanya'da bulunan ve özellikle ruhani kudret sahibi olduklarını iddia eden bir dini parti veya bu partinin üyelerine verilen isim.

Yazar Texe Marrs, Süper zenginlerin yönettiği bir Dünya Komplosu'ndan bahsettiği kitabında, dünyaya hakim olan bu güce bu adı uygun görmüş. Kitabın satırları arasına gömüldükçe ve sayfalar arasında ilerledikçe inanması güç iddialarla karşılaşıyorsunuz.

Dünyayi 10 kişi yönetiyor

Yazara göre, dünyayı kendilerine 'bilge adamlar' adını veren, 10 kişi yönetiyor. İlluminati'nin güç şebekesi, dünyanın en güçlü kişilerinden, yatırımcılarından, şirket başkanlarından ve siyasilerden oluşuyor. 'İç çember' denilen en tepedeki 10 kişiye bağlı 300 kişi ise onların alt kadrosunda yer alıyor ve talimatlarını yerine getiriyorlar.

10 kişilik 'bilge adamlar' grubunda Fransa'dan üç, ABD'den iki, Kanada, Avusturya, İngiltere, İspanya ve Güney Afrika'dan birer üye bulunuyor. Yazar, burada Fransa'nın üç üyelikle ilk sırada yer almasının yanıltığı olduğunu, Kanada'nın bir üyesinin de ABD'nin üçüncü adamını tamamladığını belirtiyor.

Hedef tek dünya devleti kurmak

'İç çember' üyelerinin ortak özelliği Dış İlişkiler Konseyi, Bilderberg, Trilateral Komisyon, Mahson Tarikatı, Kafatası ve Kemir Tarikatı, Aspen Enstitüsü, Malta Şövalyeleri, Opus Dei, Roma Kulübü, Bohemian Grove, Dünya Ekonomik Forumu, Dünya Federalleri üyesi olmaları. İlluminati Komplosu'nun hedefi, başkenti Kudüs olan bir dünya devleti kurmak. Kitabın, sonunda illuminati piramidinin üstünde bulunan 'bilge adamlar'a hizmet eden isimlerden bir kısmı, ünvanlarıyla birlikle verilmiş. Türkiye'den kimse var mı diye baktık ancak, ne hikmetse kimseyi bulamadık! İlginç değil mi?

Yılda bir kez biraraya gelen İlluminati üyeleri, hedefledikleri dünya devletini kurmak için planlar yapıyorlar. Bu planların içinde çeşitli ülkelerde ekonomik krizler çıkararak, ülkeleri sömürmek, savaşlar çıkarmak, 'Daha Fazla Savaş' ilkeleri gereği savaşların sürekliliğini sağlamak, çeşitli hastalıklar icat etmek, (kitapta, AIDS ve HIV'in ABD'deki askeri araştırma laboratuvarlarından dünyaya yayıldığı iddia ediliyor.) nüfus azaltıcı çalışmalar yapmak, etnik temizliği desteklemek ve 11 Eylül örneğinde olduğu gibi terör yaratarak, 'anti-terör yasaları' çıkarmak. Yazarın iddiasına göre, 11 Eylül saldırısı için FBI bazı Arapları kullandı ve bombaları temin etti. İlluminatı'nın ilkelerinden en önemlisi 'Kaostan kaynaklanan düzen'. İlluminati, kendi düzenini çıkarmak için sürekli kaos yaratmak zorunda."
    Farkettiysen illuminati 10kişi demiyorum illuminati örgütünün yöneticileri 10kişi diyorum ayrıca sen 1776 da kuruldu yazmışsın ama ben burdaki yazıda öyle okumuyorum
    Son derece mantıklı ve inandırıcı malesef. 10 kişi bir araya gelmiş bir nevi strateji oyunu ya da monopoly oynuyorlar gibi.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Designer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi yolladım sana pm den herifin yazısını ayrıca site linkide attım bakarsan okursun daha yararlı bilgileri ordan
    Instagram : WideBodySixty

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yani çocuğu GORA'da dünyaya getirip sonra tekrar dünya'ya mı getirelim..
    Charged & Supercharged

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KaFa 1500 stok makinada dünya rekoru kırmış. Quad GTX175 ile 500psi basmışlar. Firmalar makinayı forged toplayıp gerçek potansiyelini merak ediyorlarmış.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

brkkksln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KaFa 1500 stok makinada dünya rekoru kırmış. Quad GTX175 ile 500psi basmışlar. Firmalar makinayı forged toplayıp gerçek potansiyelini merak ediyorlarmış.
    onlar bile 500psi basıyo ben hala 20 psi bile yok

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay yav gerçekmidir bilmiyorum ama dünyamızda hayatımızda cok karanlık işler dönüyor yatagımızda işimize her zaman tehlikedeyiz..

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aga paranoyaya bağlama .. Senin yüzünden şimdi yatağın altından Firedi çıkcak sanıyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lan vay amk Şimdi burda bi mevzulara giricem afallıcak herkes hiç girmiorum inanan inansın ama ben okuduktan sonra vazgectim arkadaş uzaylı varmı var ama birilerinin dediği gibi "yok arkadaş ben yeşil lavukların yuvarlak tabaklarla dunyada gezdiğine inanmam yemezler" anlayan anladı FrKn ..oğlum bu bana attgın yazıları yazan herif çok çelişiyo kendiyle ama çokta kafa kurcalıo valla kafa kalmadı şimdi diycem burdaki arkdaşlarla paylaşalım şu herifi yok arkadaş yemiyo bende alırlar içeri valla adam çok açık sozlu inş kendi dediği gibi 99 dogrunun arasına 1 yalan sıkıştırmıyodur çok pis kafa yaptı bende 31. konudayım bakalım okıycam daha FrKn çok saol o yolladığın şey için

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hop aloo gizli kapaklı iş yapmayın paylaşın bakalım merak ettir ama paylaşma olmaz öle şey
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Uzayli diyip niye rencide ediyorsunuz panpiskolarimi hepimiz kainat cocuguyuz alooo ayik olun mars merkez kafasina gore herkes

ErenErdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzayli diyip niye rencide ediyorsunuz panpiskolarimi hepimiz kainat cocuguyuz alooo ayik olun mars merkez kafasina gore herkes
    hepimiz kardeşiz

ERT90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok ilginç

tequila818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahuhsuahu www 666 mis hzauhuau world wide web oldu ibranice...hayal gucu bu olsa gerek
    ahuahuahu Melih ne adamsın ya, gayet ciddi bir konu okuyordum senin yüzünden koptum kapattım konuyu.

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gizli kapaklı bişey yok yaw paylaştığım dosyaları okumuş designerönemli değil.kendisi söylüyo zaten yanlışlarının olabileceğini . Belgeli olanlar var onlara inan istediğine inan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belge isteyene pm den yollanır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)