nice senelere akın abi senin seklin yeter
mutlu yıllar
ibrahim Nickli Üyeden Alıntı nice senelere akın abi senin seklin yeter eyvallah abicim saolasın aslında senın seklin daha büyük
frankurtlu Nickli Üyeden Alıntı mutlu yıllar eyvallah saolasın kardesim
Allah c.c sevdiklerine bağışlasın,nice senelere akınım
hakotech Nickli Üyeden Alıntı Allah c.c sevdiklerine bağışlasın,nice senelere akınım allah razı olsun hakanım cok saol
mutlu yıllar .
Nice senelere.. Umarım yeni yaşında bu luzumsuz "shekillikleri, gerenkleri bırakır normal bir şekilde aramızda görürüz seni..
Gezdim, Gördüm, Yazdım, Yazıyorum...
Nice senelere
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı mutlu yıllar . eyvallah saolasın
Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Nice senelere.. Umarım yeni yaşında bu luzumsuz "shekillikleri, gerenkleri bırakır normal bir şekilde aramızda görürüz seni.. eyvallah saolasın abi ben zaten normalim artık çocuk değiliz
Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Nice senelere eyvallah saolasın tşk ederimm
do do do doğum gü gü günün ..kut kut kut kutlu ollll sun... anca bukadar uzatabildim
low is low
svtec Nickli Üyeden Alıntı do do do doğum gü gü günün ..kut kut kut kutlu ollll sun... anca bukadar uzatabildim tşk ederim saol =)
nice seneleree...
turboALİ Nickli Üyeden Alıntı nice seneleree... allah razı olsun tşk ederim saolasın..
burak35- Nickli Üyeden Alıntı Nice senelere eyvallah saolasın
abi mutlu yıllar...
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları