resmen karambol anı yaşanmış :D
Printable View
genelde herkes pesci dir ama bende 2010 fifa vardı.pes e gore oldukca iyi,pes te odun gibi futbol ozel hareketler pek yok fifada falsolu vurus,artislik hareketler oyle kolayca adam gecemiyorsun.ve bana gelip fifa oynayan herkeste fifa pesten daha iyi dediler.bende pes 2012 yi merak ediyorum bir cafede oynayıp kararımı vercem
fifa çok iyi diyorlar daha almadımda
bugun saturnde pes 2012 69TL idi bilginize :D
bugune ozel sınırlı adette idi :D bitmiş olabilir bu saate
saturn derken marmara forummu peki şu an satılıyormu hala ? :D
fifa 10 bile eziyodu hiç bi zaman pes sevmedim gerçek futbolu bence fifa yapıyo ara pasları özellikle aşırı iyi
ben gelenekciyim yaa alışmadık g... don durmazmış pes forever
ISS zamanından beri yıllardır pes serisini oynarım.. Wining Eleven ve Pes arasında gider gelirdik PC de de fifa serisi yapardık Playstation çıktı fifa yalan oldu zaten. Ta ki fifa11 e kadar.
EA ağırlığını koydu lisanslar zaten elinde birde oyun motoruna ağırlığını koydu balon gibi giden toplar ve fizik motoru şuanda çok çok üst seviyede.
PES11 serinin bittiği andır. PES12 ve Fifa12 demolarını oynadım pes biraz düzelmiş ama hala fifa alıştıktan sonra ezer gibi geliyor. Artık umutlarım pes13 e kaldı.
Bende pesciydim şuana kadar fifadan pek anlamıyorum ama konami bu sene çok bozmuş güçler çok dengesiz örneğin Sabrinin gücü ile David Villanin gücü aynı:D en iyisi fm12 dir bence:)
Koyu bir PES taraftarı olarak şunu söyleyebilirim ki;
FIFA 2012, PES 2012'yi handikaplı yener (=
alayına PESciyim yıkıldım şuan :D en kısa sürede gidip FİFA alıcam :D şimdi çıkayımda 2011PES master leagemi devam edeyim bari :D
2011 e kadar koyu pesciydik ama 2011 de arkadaş baskısı sonucu fifa gerçeğiyle tanıştık :D
Fifa 11 bitti , fifa 12 yi resmi çıkış tarihinden önce alıp başladım.(Ps3)
Fifada sadece virtual pro oynuyorum.
Şimdilik 4 kişilik bir takımımız var , skype dan toplu konuşma yaparak sürekli maç yapıyoruz.İnanılmaz keyifli.Takıma katılmak isteyen arkadaşlar olursa seve seve davet edebilirim.
En azından bu sene artık karşılaştırma yapılamayacak kadar iyi Fifa ... Kaldıki ilk defa bir spor oyunu reviewlardan bu kadar yüksek skor aldı... Nba 2k9 'un skorunu bile geçti...