4.3.5 surum uzerine tethred jb kullanıorum sarj bittiği anda telefon mort pcye baglanmadan acılmıo 4.3.3 untethred jb cıkardılar sonrası yok.uzun sureden bu yanada ios5 için jb calısmaları yapılyormus yazılımın cıkmasının 3-4 gununde elimizde olcagı soleniyor ios 5 jb i.inş dedkleri gibi olur![]()
ayin 4 unde sadece lansman var , halen bir fiyat bilgisi yok , sadece klasik apple reklam hareketleri , kiliflarin videolari yayinlandi okadar . 500 'i gecmez diye tahmin ediyorum , apple store fiyati .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
guya bu pahali olmicak dendi , bloglarda fln yazilan cizilenden dolayi o fiyat beklentim var benim , zaten yazdan once cikmaz yada yilbasindan once , ios5 cikicak ilk once tabi apple bu belli olmaz dan diye piyasaya yarinda surerler . sanmiyorum ama simfree olcagini , ama kontratsiz satarlar sonucta att kullanicisiyim yenilemek istersem alabilicegim tek yer apple store . ( att den de upgrade edilebilinir ama o hakkimi yedim benayrica attden telefon alinca ototmatik 2 sene kontratin uzatiliyor )
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Arkadaşlar Amerikada 2000 dolara iphone satılmazCuma uçuyorum 12 gün oradayım muhtemelen çıkış tarihine denk geleceğim. Tahminim 800 küsür dolarlarda olacağı şeklinde. Eğer Factory unlock bulursam alırım kesin ama asıl aklımda ipad var. Fena sardım ipade
![]()
Tanitimi yaparlar piyasaya cikmasi yilbasini bulur. Sahsi dusuncem kontratsiz $650 kontratli $200 civari olur.Fazlasina cogu kisi para veripte almaz 4e devam eder.
sınıf gerıledık desene 4 -32 gb kullanmaya devam ısteklerımı karsılıyor
yenılık olsun dıye kılıfsız kullanıcam![]()
Iphone 4 tanıtıldıktan 1 hafta sonra satışa çıkmış .
Aynısı bunun içinde söz konusu olur diye yazılıp çiziliyor
Öte yandan ismini makamını hatırlamadığım biride (Yurt dışı) 15 ekimde piyasada diye ağzından kaçırmıştı buda gazetelerde haberlerde çıkmıştı bir süre..
İOS 5 farklarının bazıları için:
Apple - iOS 5 - See new features included in iOS 5.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)