çok şiddetli oluyodu bütün belirtiler vardı haftada bir migren tutuyodu direk acile gidiyodum oyle kendime geliyodum
sonunda Emel Gökmen'e gittim 2 senedir migrenim tutmuyor tavsiye ederim
herkese soyluyorum kesin gidin geçmiş olsun
Printable View
Migrene çare spormuş. NTV'de diyordu ...
Fiziksel egzersiz migrene en iyi ilaç - Genel Sağlık- ntvmsnbc.com
çok enteresan ya ..
siteden birinin önerdiğini görmek bi yandan güzel , gidip memnun kalan birileri var , bi yandan kötü migrenden muzdarip biri daha var ..
emel hanımla epeyce sohbet ettik .. ilk seansıda hemen gerçekleştirmek istediğimi söyledim .. başladık seanslara .. auralı migrenden de ziyade aurayı geçip komplike migrenmiş bendeki..
çooooo....k umut vaad edici konuştu benimle .. bugüne kadarki hangi doktorla konuştuysam , ki sayısı çok fazladır hepsinden çok farklı şeyler söyledi ama ikna ediciydi ..
burda yazan arkadaşlardan biraz bahsettim .. umarım fayda görürüm de burda paylaşıp sizlerede tabsiye edebilirim ..
Hadi hayırlısı kardeşim.. bütün konuyu okudum, ve son postuna ciddi sevindim..
İyileşin yaşınız kac daha..
Allah yar ve yardımcınız olsun..
sonuc alabildinmi doktordan
Allah kurtarsın tıpta pek çaresi olmadıgını bılıyorum zomic midir nedir bi ilac var cok agır bı ılac ama kullanana ıyı gelıyor gecıcı olarak tabi.. ama beyinde falan tahribat yapıyor yani çok zor durumun dostum Allah yardımcın olsun çekmek kolay degil !
dün sısnvlardan çıktığımdan beri migrenim tutmuş durumda migrex kullanıyorum ama başladıktan sonra kullandığım için oda fayda etmedi gecen aya kadar sadece baş ağrısı yaşıodum şimdi bide ağrıyla beraber kusma başladı nesneleride böle hayali gibi görüyorum gözler parazit yapıo doktora gidiyorum iğne yapıo serum verio yolluo DR. EMEL Gökmen den sonuç aldınız mı artık son çare ona gidicem...
şuan net konuşmak için erken
aynen öyle .. hani deselerki kafanı yarıcaz içinde bişey var alıcaz geçicek valla yardırıcam kafayı mafayı :)
aynı benim yaşadığım etkiler gibi .. kusma , elde ayakta ve yüzde uyuşma , görme kaybı vs vs ...
birkaç aydır gidiyorum ... günde 4 ilaç alıyordum .. sabah 2 akşam 2 .. ilaçların dozajını azalttı ilk etapta ... sadece aksam içiyorum suan .. diş tedavisine yönlendirdi bu ayda .. 20 yaş dişleri etki edebilir diye .. ondan sonra ilacı tamamen kesicekmişiz ..
gittiğimden beri ağrı(atak) yaşamadım .. ve tamamen kesinlikle geçiceğini söylüyor .. ilaçlarıda asla içmiceğimi söylüyor .. inşallah herşey yoluna girer bakalım.. şuan için önermek erken gibi olsada herşey olumlu gittiği için önerebilirim şahsen..
bende ıse erken geliyorum sabahları,bütün gün işteyim aksama dogru acıktıgım ıcın bı gun oluyor bı gun olmuyor 2 gunde bı hapa bagladım
Bende de var migren ayni sekilde liseden beri ve ayni senin anlattigin sekle yakin agri nobetleri geciyorum bende. İlac olarak zaten atak baslamadan once genelde hissediliyor iki tane majezik iciyorum ben eger o ilk anda icmediysem tek care agri icin ve bulanti icin 2 tane igne yaptiriyorum acilde gercelten cok sorunlu bir durum yillarca relpax ictim tabi bir sure sonra bunye alistigi icin etki gostermemeye basladi ve her ilac herkeste ayni etkiyi gostermeyebiliyor. Yanimda ilac olmadan disari bile cikamiyorum ki ilac yokken atak baslarsa hersey zehir oluyor cok iyi anlayabiliyorum seni. Bu arada bahsettigin doktoru not aldim bizede burdan sonuclari paylasirsan cok sevinirim cunku benimde gitmedigim doktor kalmadi.
Hacamati biliyorum bende yaptirdim banada ayni sekilde faydasini gorursun dediler yalniz ben adamlara guvenemedim sirtimdan yaptirdim iki taraftan yalniz bi faydasini goremedim acikcasi. Resmi bi uygulama olmadigi icin herhangi bir klinikte yapilmiyor henuz o yuzden yapan kisilerin isinin ehli olmadigindan bi fayda goremedigimi dusunuyorum.
Anliycaginiz ayni sekilde benimde denemedigim doktor vs care kalmadi yani ins siz fayda gorursunuzde doktordan bende giderim hemen
hapcı gibi cebimde kücük kücük topamaxlar taşıyorum valla :) hatta bikaç kere yeni tanıştığım insanlar ortamında etkilerinden hapcı sandığı olmuştur ..
stres , açlık , fazla sıcak , fazla soğuk ve aşırı kokular ( fazla parfüm sıkmak , evde yapılan temizlikte aşırı kokular vs gibi ) ağrıları tetiklediği oluyor sıklıkla .. ama en kötüsü hiç bişey yokken olması ... hadi diğerlerinde kendime dikkat etmedim ceremesini çekiyorum diyorum daha çok dikkat ediyorum da hiç bişey yapmazken olunca !... :(
şuan için ilacı yarı yarıya azalttırdı bana .. diş tedavisinden sonra tamamen bitiriceğini söylüyor .. şu ana kadar allah göstermesin hiç ağrı yaşamadım ..
ben diş tedavisini yarım bırakmama ragmen Allah a şükür geçti diyebilirim bazen hafif başım ağrıyo ağrı kesici ile geçiyo migreni yaşamadım
önceden de yazdım Emel Gökmen e gidin hatta her türlü yardımcı olurum bende gelirim
migren ciddi rahatsız eden bir hastalık yaşantını etkiliyo sinir stres uykusuzluk yiyecek içecek bunların hepsi geçti
çok doktora gittim dedikleri göz rengi nasıl değişmezse migrende oyledir ölene kadar geçmez dediler
aynen katılıyorum ... zaman zaman herkes kadar normal baş ağrısı yaşıyorum ama NORMAL derecede ve HERKES kadar .. sıradan bir ağrı kesiciyle geciyor .. hayatıma asla etki etmiyor..
Tedaviyi yarım bırakmayı düşünmüyorum allahtan bi zeval gelmezse ... sonrasında çok daha iyi olmayı umut ediyorum ..
banada çok doktor ömür boyu mecburen böyle dedi .. hatta ameliyet cart curt kesme biçme ne varsa razıyım dedim çaresi yok dediler .. allaha şükür şuan çok iyiyim .. tedavi tamamlanınca bakalım nasıl olucak ...
diş tedavisi ne oluyor