User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
176 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Migren ? Yeter Artık !..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doktorun verdiği ilaçlar bunlar zaten .. malesef epey ileri safhada .. geçici değilde ameliyatta olsa , riski de olsa kalıcı çözüm bakınıyorum .. yurt dışı vs ameliyat falan bakınıyorum ..

bunu gören bilen varmı .. nedir ne değildir ..

| Dr. Emel Gökmen
    çok şiddetli oluyodu bütün belirtiler vardı haftada bir migren tutuyodu direk acile gidiyodum oyle kendime geliyodum

sonunda Emel Gökmen'e gittim 2 senedir migrenim tutmuyor tavsiye ederim

herkese soyluyorum kesin gidin geçmiş olsun

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    セルカン+レーラ=愛

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun
    relpax iyidir ama ağrı başlayacağını hissettiğinde kullanman gerekir
    başlamış olan ağrıda hiçbir işe yaramaz

ilaç tavsiye edilmesine tamamen karşıyım ama senin durumunu gayet iyi anladığım için tavsiyede bulunacağım

bana amerikadan gelmiş bir ilaç var , başlamış olan ataklarda bana iyi geliyor , sen de bir dene istersen ;
    excedrin migraine

bir de sana bir tüyo , kelledeki ağrıların ellerdeki sinirlerle balğantısı var
    başparmağının kökü ile işaret parmağının kökü arasında bir bölge var
    o bölgede avucunu sıkmanı sağlayan güçlü bir bağ doku-kas vardır
    birisine rica edeceksin o bağdokuyu ezdireceksin
    biri o bölgedeki dokuyu iki parmağı ile sıkıştırıp ezecek baş ve işaret parmakları ile kıskaç yapacak yani
    ama tam olarak nereyi ezeceğini arayıp bulması lazım
    bulduğunda canın çok ama çok yanacak , dayanmaya çalış
    gözünden yaş gelebilir , sinirlenebilirsin ki ben genelde sinirlenip küfrediyorum o derece acıyor yani yerini bulunca
    bir süre kıskaç yaptıracaksın , bu süre 15-20saniye felan olsa başlangıçta yeterli olur
    kafandaki zonklamanın aniden kesildiğini hissedeceksin

ciddiyim
    çok enteresan ya ..

Alıntı SaBRi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok şiddetli oluyodu bütün belirtiler vardı haftada bir migren tutuyodu direk acile gidiyodum oyle kendime geliyodum

sonunda Emel Gökmen'e gittim 2 senedir migrenim tutmuyor tavsiye ederim

herkese soyluyorum kesin gidin geçmiş olsun
    siteden birinin önerdiğini görmek bi yandan güzel , gidip memnun kalan birileri var , bi yandan kötü migrenden muzdarip biri daha var ..

emel hanımla epeyce sohbet ettik .. ilk seansıda hemen gerçekleştirmek istediğimi söyledim .. başladık seanslara .. auralı migrenden de ziyade aurayı geçip komplike migrenmiş bendeki..

çooooo....k umut vaad edici konuştu benimle .. bugüne kadarki hangi doktorla konuştuysam , ki sayısı çok fazladır hepsinden çok farklı şeyler söyledi ama ikna ediciydi ..
    burda yazan arkadaşlardan biraz bahsettim .. umarım fayda görürüm de burda paylaşıp sizlerede tabsiye edebilirim ..

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi hayırlısı kardeşim.. bütün konuyu okudum, ve son postuna ciddi sevindim..

İyileşin yaşınız kac daha..

Allah yar ve yardımcınız olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuc alabildinmi doktordan

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kurtarsın tıpta pek çaresi olmadıgını bılıyorum zomic midir nedir bi ilac var cok agır bı ılac ama kullanana ıyı gelıyor gecıcı olarak tabi.. ama beyinde falan tahribat yapıyor yani çok zor durumun dostum Allah yardımcın olsun çekmek kolay degil !
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün sısnvlardan çıktığımdan beri migrenim tutmuş durumda migrex kullanıyorum ama başladıktan sonra kullandığım için oda fayda etmedi gecen aya kadar sadece baş ağrısı yaşıodum şimdi bide ağrıyla beraber kusma başladı nesneleride böle hayali gibi görüyorum gözler parazit yapıo doktora gidiyorum iğne yapıo serum verio yolluo DR. EMEL Gökmen den sonuç aldınız mı artık son çare ona gidicem...
    imza...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuc alabildinmi doktordan
    şuan net konuşmak için erken
    Alıntı ahmetuygur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah kurtarsın tıpta pek çaresi olmadıgını bılıyorum zomic midir nedir bi ilac var cok agır bı ılac ama kullanana ıyı gelıyor gecıcı olarak tabi.. ama beyinde falan tahribat yapıyor yani çok zor durumun dostum Allah yardımcın olsun çekmek kolay degil !
    aynen öyle .. hani deselerki kafanı yarıcaz içinde bişey var alıcaz geçicek valla yardırıcam kafayı mafayı
    Alıntı lambro_team Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün sısnvlardan çıktığımdan beri migrenim tutmuş durumda migrex kullanıyorum ama başladıktan sonra kullandığım için oda fayda etmedi gecen aya kadar sadece baş ağrısı yaşıodum şimdi bide ağrıyla beraber kusma başladı nesneleride böle hayali gibi görüyorum gözler parazit yapıo doktora gidiyorum iğne yapıo serum verio yolluo DR. EMEL Gökmen den sonuç aldınız mı artık son çare ona gidicem...
    aynı benim yaşadığım etkiler gibi .. kusma , elde ayakta ve yüzde uyuşma , görme kaybı vs vs ...

birkaç aydır gidiyorum ... günde 4 ilaç alıyordum .. sabah 2 akşam 2 .. ilaçların dozajını azalttı ilk etapta ... sadece aksam içiyorum suan .. diş tedavisine yönlendirdi bu ayda .. 20 yaş dişleri etki edebilir diye .. ondan sonra ilacı tamamen kesicekmişiz ..

gittiğimden beri ağrı(atak) yaşamadım .. ve tamamen kesinlikle geçiceğini söylüyor .. ilaçlarıda asla içmiceğimi söylüyor .. inşallah herşey yoluna girer bakalım.. şuan için önermek erken gibi olsada herşey olumlu gittiği için önerebilirim şahsen..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ıse erken geliyorum sabahları,bütün gün işteyim aksama dogru acıktıgım ıcın bı gun oluyor bı gun olmuyor 2 gunde bı hapa bagladım

FRTDI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende de var migren ayni sekilde liseden beri ve ayni senin anlattigin sekle yakin agri nobetleri geciyorum bende. İlac olarak zaten atak baslamadan once genelde hissediliyor iki tane majezik iciyorum ben eger o ilk anda icmediysem tek care agri icin ve bulanti icin 2 tane igne yaptiriyorum acilde gercelten cok sorunlu bir durum yillarca relpax ictim tabi bir sure sonra bunye alistigi icin etki gostermemeye basladi ve her ilac herkeste ayni etkiyi gostermeyebiliyor. Yanimda ilac olmadan disari bile cikamiyorum ki ilac yokken atak baslarsa hersey zehir oluyor cok iyi anlayabiliyorum seni. Bu arada bahsettigin doktoru not aldim bizede burdan sonuclari paylasirsan cok sevinirim cunku benimde gitmedigim doktor kalmadi.

Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peygamber efendimizin sünnetlerinde var biraz farklı bişey sölicem ama bi araştırın isterseniz HACAMAT başın arkasından yapıldımı birkaç seferde tümüyle o ağrılardan kurtulan çok duydum aklında olsun
    Hacamati biliyorum bende yaptirdim banada ayni sekilde faydasini gorursun dediler yalniz ben adamlara guvenemedim sirtimdan yaptirdim iki taraftan yalniz bi faydasini goremedim acikcasi. Resmi bi uygulama olmadigi icin herhangi bir klinikte yapilmiyor henuz o yuzden yapan kisilerin isinin ehli olmadigindan bi fayda goremedigimi dusunuyorum.

Anliycaginiz ayni sekilde benimde denemedigim doktor vs care kalmadi yani ins siz fayda gorursunuzde doktordan bende giderim hemen
    Kurallara Aykırı İmza Boyutu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ıse erken geliyorum sabahları,bütün gün işteyim aksama dogru acıktıgım ıcın bı gun oluyor bı gun olmuyor 2 gunde bı hapa bagladım
    hapcı gibi cebimde kücük kücük topamaxlar taşıyorum valla hatta bikaç kere yeni tanıştığım insanlar ortamında etkilerinden hapcı sandığı olmuştur ..

stres , açlık , fazla sıcak , fazla soğuk ve aşırı kokular ( fazla parfüm sıkmak , evde yapılan temizlikte aşırı kokular vs gibi ) ağrıları tetiklediği oluyor sıklıkla .. ama en kötüsü hiç bişey yokken olması ... hadi diğerlerinde kendime dikkat etmedim ceremesini çekiyorum diyorum daha çok dikkat ediyorum da hiç bişey yapmazken olunca !...

Alıntı FRTDI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende de var migren ayni sekilde liseden beri ve ayni senin anlattigin sekle yakin agri nobetleri geciyorum bende. İlac olarak zaten atak baslamadan once genelde hissediliyor iki tane majezik iciyorum ben eger o ilk anda icmediysem tek care agri icin ve bulanti icin 2 tane igne yaptiriyorum acilde gercelten cok sorunlu bir durum yillarca relpax ictim tabi bir sure sonra bunye alistigi icin etki gostermemeye basladi ve her ilac herkeste ayni etkiyi gostermeyebiliyor. Yanimda ilac olmadan disari bile cikamiyorum ki ilac yokken atak baslarsa hersey zehir oluyor cok iyi anlayabiliyorum seni. Bu arada bahsettigin doktoru not aldim bizede burdan sonuclari paylasirsan cok sevinirim cunku benimde gitmedigim doktor kalmadi.

Hacamati biliyorum bende yaptirdim banada ayni sekilde faydasini gorursun dediler yalniz ben adamlara guvenemedim sirtimdan yaptirdim iki taraftan yalniz bi faydasini goremedim acikcasi. Resmi bi uygulama olmadigi icin herhangi bir klinikte yapilmiyor henuz o yuzden yapan kisilerin isinin ehli olmadigindan bi fayda goremedigimi dusunuyorum.

Anliycaginiz ayni sekilde benimde denemedigim doktor vs care kalmadi yani ins siz fayda gorursunuzde doktordan bende giderim hemen

şuan için ilacı yarı yarıya azalttırdı bana .. diş tedavisinden sonra tamamen bitiriceğini söylüyor .. şu ana kadar allah göstermesin hiç ağrı yaşamadım ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben diş tedavisini yarım bırakmama ragmen Allah a şükür geçti diyebilirim bazen hafif başım ağrıyo ağrı kesici ile geçiyo migreni yaşamadım

önceden de yazdım Emel Gökmen e gidin hatta her türlü yardımcı olurum bende gelirim

migren ciddi rahatsız eden bir hastalık yaşantını etkiliyo sinir stres uykusuzluk yiyecek içecek bunların hepsi geçti

çok doktora gittim dedikleri göz rengi nasıl değişmezse migrende oyledir ölene kadar geçmez dediler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben diş tedavisini yarım bırakmama ragmen Allah a şükür geçti diyebilirim bazen hafif başım ağrıyo ağrı kesici ile geçiyo migreni yaşamadım

önceden de yazdım Emel Gökmen e gidin hatta her türlü yardımcı olurum bende gelirim

migren ciddi rahatsız eden bir hastalık yaşantını etkiliyo sinir stres uykusuzluk yiyecek içecek bunların hepsi geçti

çok doktora gittim dedikleri göz rengi nasıl değişmezse migrende oyledir ölene kadar geçmez dediler

aynen katılıyorum ... zaman zaman herkes kadar normal baş ağrısı yaşıyorum ama NORMAL derecede ve HERKES kadar .. sıradan bir ağrı kesiciyle geciyor .. hayatıma asla etki etmiyor..

Tedaviyi yarım bırakmayı düşünmüyorum allahtan bi zeval gelmezse ... sonrasında çok daha iyi olmayı umut ediyorum ..

banada çok doktor ömür boyu mecburen böyle dedi .. hatta ameliyet cart curt kesme biçme ne varsa razıyım dedim çaresi yok dediler .. allaha şükür şuan çok iyiyim .. tedavi tamamlanınca bakalım nasıl olucak ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diş tedavisi ne oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diş tedavisi ne oluyor
    bendeki 20 yaş dişlerimde problem vardı üste dogru değil yana dogru çıktığından direk dişleri sıkıştırmasından dolayı tetikliyordu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendeki 20 yaş dişlerimde problem vardı üste dogru değil yana dogru çıktığından direk dişleri sıkıştırmasından dolayı tetikliyordu
    bendede var tek tarafta.teki yan dönmüş ağız röntgeninde görülüyor.hatta öndeki dişin köküne doğru dönmüş.ama migren tedavisi olmuyorum demeseniz haberim olmayacaktı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede var tek tarafta.teki yan dönmüş ağız röntgeninde görülüyor.hatta öndeki dişin köküne doğru dönmüş.ama migren tedavisi olmuyorum demeseniz haberim olmayacaktı
    burda önemli ayrıntı şudur

doktor diş çekiminde de tedavi uyguluyor normal 20 yaş gibi çekmiyor ondan dolayı kendi doktoruna yönlendiriyor (bunu parasal düşünmeyin tedavi devam ettiğinden dolayı) kişisel yazmadım akılda soru işareti kalmasın

sülüman
    Misafir
    Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peygamber efendimizin sünnetlerinde var biraz farklı bişey sölicem ama bi araştırın isterseniz HACAMAT başın arkasından yapıldımı birkaç seferde tümüyle o ağrılardan kurtulan çok duydum aklında olsun
    bunu biraz daha açarmısın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda önemli ayrıntı şudur

doktor diş çekiminde de tedavi uyguluyor normal 20 yaş gibi çekmiyor ondan dolayı kendi doktoruna yönlendiriyor (bunu parasal düşünmeyin tedavi devam ettiğinden dolayı) kişisel yazmadım akılda soru işareti kalmasın
    allah allah nasıl oluyor ki öyle,
    ben direk çektireyim diyordum ,sonuç olarak çekilmeyecekmi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)