bende geliyorum![]()
Ben güzelyurttan geleceğim, dolayısıyla geç geleceğim büyük ihtimalle.
Eğer lazım olursa diye telefonum:
0533 8yüzyetmişbir 6869
Saat 12:20-16:40 arası alandaydım ama Alp'in telefonunu yanlış almışım ya da verdiği numarada hata var; dolayısıyla buluşamadık.Artık başka bir buluşmada görüşürüz.
Evet kusura bakma yanlış yazmışsım sanaSiteden sadece 1 arkadaş geldi yanımıza. Tribündeydik pistin kenarındaki en sag tarafta tepede. Biraz kızardik 11den 4.30 a kadar pistteydik
4 6 araba haricinde pek bişiy yoktu. Günün en güzel kısmı Cemsaya gidiş yoluydu 13 14 Subaru güzel gazladık
![]()
Tribün tarafına geldim ama göremedim demekki baya kalabalıktı çünkü. Bi ara Mürsel abinin arabasının yanında durdum ama gelen giden olmayınca kapalı tribünde oturacak yer buldum oradan izledim yarışları.
Okula dönerken de senin arabayı 2 defa gördüm biri Yakın doğuya dönüşten geniş caddeye çıkarken önde 2 yanlayan rx-8 arkada motorlarla, birde terminalin orada iş bankasının önünden geçerken.2ncisinde bağırdım ama duyuramadım sesimi racing ler sağolsun![]()
Yok ya ben arabayı Mürselin evinin oraya park ettim götürmedim, Subaru ile katıldık bu sefer org. topluca gidilicegi için bende görüntüyü bozmak istemedim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)