neden arkalara 40 yanak uygun görmemiş merak ettim doğrusu. fiyat olarakta normal gibi ama biraz daha uygun olmalı, perşembe ve cuma günü sağlam bir zam geldi lastiklere genel olarak.
neden arkalara 40 yanak uygun görmemiş merak ettim doğrusu. fiyat olarakta normal gibi ama biraz daha uygun olmalı, perşembe ve cuma günü sağlam bir zam geldi lastiklere genel olarak.
Bence BMW üretimi 19 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.350 TL Mağazadan satılık sıfır - 51672616 bu seçim en guzelı![]()
arka jantlar daha geniş tabanlı olacağı için yanakta haliyle kısalıyor. 35 yanak olabilir ama 40 la aynı kalınlıkta duruyor. Benim eski aracımda aynıydı..
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
BBS üretimi 18 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.100 TL Mağazadan satılık sıfır - 56943315
BMW üretimi 19 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.200 TL Mağazadan satılık sıfır - 56928306
Aradığın jant-lastik kombinasyonunu önce bir buraya sor arkadaşım. : )
Cem bey
0532-2004091
K.
Benden sana tavsiye ne alırsan al ama orjinal jant al ben geçen devasa bir çukurun azizliğine uğradımhızım yaklaşk 200 km civarında o beğenmediğin jantların yerine çin malı jant olaydı kanımca göbekler üstünde kırılır refüjden karşıya geçerdim. M paket jantlara yay takıp kullan derim hiç uğraşma tabi karar sizin. Lastik seçimin pzero yada brigestone olmasını öneririm...
c.c Allah kısmet ederse takmayı, ürünleri aldık arkadaşlar. lastik p zero ön 245.40.19 arka 275.35.19 jant ta resimdekinin aynısı yeni m5 jantı toplam 4000 tl jant lastik. izmir yüzlas tan alındı.şu an kargoya verildi. yay da 3.5 luk H&R oda powershop tan alındı kargoya verildi. İnşallah rsimdeki araca yakın birşeyler olacak. herkese önerileri için teşekkür ederim. Allah razı olsun. iyi günler.
Bana kalırsa kesinlikle orjinal bbs şoyle boll ofsetli bu jantları sırf civictemi gorucez arkadaş bence asıl yakısıcak olan bmw dir ben bbs diyorum abi
![]()
Instagram : WideBodySixty
aracınız resmdeki araç ile alakasız duracak , çünki aldığınız jantların bunlarla pek alakası yok replika olduğu çok belli kolları çok sık , ama sizin seçiminizdir güzel günlerde kullanmak dileğiyle hayırlı olsun![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
ben olsam 20" 5 kol x6 jantı takardım..
Hadi yaaaçıkcası çok fazla seçenek bulamadım. Sadece bbs lm le bu aldığım jant arasında gidip geldim. Hayırlısı. Zaten benim Alman vizem var sorunsuz. Belki bu kış araç için triptrik çıkarıp İzmir den İtalya ya gemiyle ordanda Almanya ya geçme gibi bı fikrim var. Olursa kısmet orda çok daha Orjinal bı görünüme sokarım inşaallah. Saolun yimese c.c Allah herkesin gönlüne göre versin. Persembe gunü paylaşırım yeni halinin resimlerini.
BMW üretimi 18 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.750 TL Mağazadan satılık sıfır - 60042891 bence bunlar çok yakışıyor
Biz de 19' taktik F10'a bikac ay once . Cok da begendirdigim bi jant acikcasi .Bikac tane cekmistim buyrun
![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
arabaya jant ve lastikleri almış bulundum. perşembe günü kısmetse yayları takıp 18 orjinal m jantları ile deneyecegim. hoşuma giderse aldıgım sadece jantları satar bir süre öyle binerim. resimleri sizinle paylaşıcam zaten.o zaman hep birlikte karar veririz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)