bugün akşam deniyorum o zaman
bugün akşam deniyorum o zaman
valla tamircine git 1 lt benzin al hava tabancasına koysun benzini çamurlukların içini yıkasın çiçek gibi olur 10 dk sürmez..![]()
arkadaşlar zifti temizlemek için en güzel malzeme mazottur hem çok kolay çıkartır hemde boyaya kesinlikle zararı olmaz
Hava tabancası , kompresör gibi aletler yok bulunduğum yerde ilçedeyim şuan. Tazyik olmadan çıkmaz mı zift şişenin kapağını delip püskürtsek veya camsil şişesine koysak felan.
sanayaği ile de temizleyebilirsin....
sanırım ipsala-enez arası yapılan yeni yola girdin sen ipsalaya gittiğinde veya keşana gelirsen gaz yağıyla halledersin keşanda yardımcı olurum sanayiden
ben kolaylık olsun diye öyle yazdım kendin sök mazot yada benzinle süngerle temizle çok rahat çıkar..![]()
davlumbaz içindeki ziftleri görmek istemiyosan arabayı bas bıraz lastık çamurluk agzını kapasın görmezsin bak en kesin çözüm sana
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Gazyağı bulunmuyor maalesef mazot alıp cam sil şişesine doldurup sıkıcam davlumbazlara fırçayla süngerle silicem artık.
Benim 3 veya 4 sene önce başıma geldi margarin yağı ile çıkarttık margarin yağını zift olan bölgeye sür 5 dk veya 10 dk bekle sonra benzın ıstasyonlarındakı guclu yıkama aletı ıle guzelce yıka mıss gıbı kalıyor.
emre geçmiş olsn enez cidden cok organik bi yer hiç bişi yokdu![]()
mazot olayını bi denemelisin
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)