elektrikli süpürgeyi fana denk gelcek biçimde çalıştır...
emmeye başlayınca fan fırıl fırıl dönecek zaten...
hem temizlenmiş olur hemde dönmesi rahatlar...
büyük ihtimalle de düzelir...
ben bu şekilde çözdüm...
elektrikli süpürgeyi fana denk gelcek biçimde çalıştır...
emmeye başlayınca fan fırıl fırıl dönecek zaten...
hem temizlenmiş olur hemde dönmesi rahatlar...
büyük ihtimalle de düzelir...
ben bu şekilde çözdüm...
L675-10z
17incdi dimi yanılmıyorsam ?
o seride ısınma sorunu yok bios uptade yapmayı dene ilk olarak %90 problemini çozucektir
ayrıca laptopu nasıl bi zeminde kullanıyorsun ?
en kotu servise gonderip fan temizliği macun yenilenmesi yapılabilir altına koyulan fan vs gibi şeyler cihaz kendini soğutamıyorsa bi işe yaramaz![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
büyük ihtimal fanlardan kapanması senn açından iyi öbür türlü işlemciyi kavurmya başlıcak eğer el beceirn varsa açıp kendin temizliyebilrsin dışarı teslim etmek fln istemiosan biostan da bakabilirsin tehlike derecesi düşük değere alınmışsa ondanda yapaiblir
benim asus'da öyle kapanıodu gecen bir temizlik yaptım fan'ın oralar tozlanmıs hava tuttum iyice temizledim simdi laptop buz gibi hic ısınmıo![]()
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Msi kullanıyordum en basit oyunu oynarken bile tak diye kapanıyordu korumaya alıyormuş kendini vs vsAldım süpürge ile güzelce çektim 2 ayda bir temizliyordum sıkıntı kalmıyordu .
TEKNİK DESTEK MERKEZİ - Toshiba
adresinde yukardan en basit sağ ust kısımdan aile satellite seçip devamında model koduna kadar seç
işletim sistemini ve bios update i seçerek arat zaten en son 24/02/11 tarihili geliyor bitane
bios uptade biraz riskli iştir yaparken herşeyi kapat pc nin pili biraz dolu olsun ayıca fişe takılı olsun
işlem düzgün olarak bitene kadar kesinlikle kapama fişini çekme vs servis gitmek zorunda kalır![]()
135
├┼┼╕
246R
bios update ettim sonrasında service pack güncellemesi geldi pc yi açtığımda yanlışlıkla yoksay dedim şimdi geri bulamıyorum nasıl yapmak lazım
çok onemli birşey değildir diye düşünüyorum o güncelleme her neyse tekrar çıkar illaki![]()
bu arda eğer gene kapanma yaparsa serviste bi temizlik ve termal macun yenilemesi yapılması gerek![]()
135
├┼┼╕
246R
bende hp vardı sürekli ısınmadan dolayı kapanıyordu cihazı buzdolabına koyunca 2 saat kadar ısınmıyordu sonra tekrar kapanıyordu katlanamadım sattım. toshıba aldım bende ilk defa toshibada böyle 1 sorun duyuyorum.
ama bence en güzeli acer hicbir sorun çıkarmıyor en agır oyunlarada bile güzel çalışıyor. acer tavsiye ederim
az önce pc kendini kapattı laptop soğutucusu üstündeyken servise götürün uyarısı geçti 15 dk boyunca kendini kapattığına göre bi taraflarını yakmaz oyun oynuyodum kapattım süpürgeyle düşük şiddette soğuttum uyarı yok ataşehirde varmı tanıdığı olan pc ci
bi kere ısınma sorunu verdiyse servise götürüp fanını temizletmeden sorun çözülmez+ öyle kullanmaya devam ederseniz işlemci aşırı ısındıgından nakart veri yollarında çatlamalara sebep olabilir çok zorlamamk lazım
Bn soğutucu aldım leptopun dibine yerleştiriyon ısınmayı bayağı kesti.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
bendede Hp var ısınıp birden kapanıyor(pil takılıyken) pil yokken böyle bi sorun yaşamıyorum? izmirde yetkili servis varmıdır? bilgisi olan?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)