herkez satmamandan yana ama satmakta herşeyin sonu değil millet 50 yıllık eşinden ayrılıyor bu araba bu kadar zor olmasa gerek istanbul için dizel yüksek model bir araba daha mantıklı
Printable View
herkez satmamandan yana ama satmakta herşeyin sonu değil millet 50 yıllık eşinden ayrılıyor bu araba bu kadar zor olmasa gerek istanbul için dizel yüksek model bir araba daha mantıklı
Hocam sen de mi odtü'lüydün? :)
Bak aklıma gelmemişti odtü. En güvenli yer odtü olur valla... Hızıroğlunun orda tek arabalık bir yer var, önünde demir var. Olmadı oraya bırakırım. Gerçi yağmurda çamurda kalmasa, kapalı yerde beklese daha güzel olurdu ama... Bakalım, kapalı otopark bulamazsam mecburen odtü'ye bırakırım artık.
Şirket araba veriyorsa kalsın canım araban. Nie satıyosun. :D
ben olsam satardım...yurtdışından gelince hal durum imkan nasılsa ona göre birşeyler yapardım.. olmadı tekrardan bir teg alırdım...
Yokmu bu teg ın fotoğrafları filan ?
Satsam mı satmasam mı ? 4. Teg i alsam mı almasam mı
ikilemini epeyce yaşadım bende.
Olumlu olumsuz yönlerini karşılaştırarak karar vermek lasım.
Benim TEG de ki vazgeçilmez kriterim sunroof olması tek yönlü olmasına rağmen.
Ama kendimi; yaşını, parça sıkıntısını (ki arka camı bile var şu an piyasa da)
Yan camlarındaki çizikleri düşünüp almamak adına kendimi bu aşktan soğutuyorum.
Satma konusuna gelince de insan sattıktan sonra pişman oluyor söylemeden
edemeyeceğim.
Kısaca olsa bi dert, olmasa bi dert :)
Bugün arabamla biraz gezdik. Egsoz muayenesini ve sızdırmazlık testini yaptırdık. Haftasonuna da muayenesini yaptırırım.
Resim isteyen arkadaşlara birkaç resim göstermek için dandik telefon kamerasıyla bir haftalık tozuyla birkaç resim çektim. Bir ara pasta-cila geçmeyi düşünüyorum. O zaman çok daha parlak, çok daha güzel bir rengi olur. O zaman da eklerim fotoları.
http://b1110.hizliresim.com/11/10/10/15833.jpg
http://b1110.hizliresim.com/11/10/10/15841.jpg
http://c1110.hizliresim.com/11/10/10/15852.jpg
Aslında ben net'e foto koymazdım ama techturkey'de durum biraz farklı. Buradaki insanların nazarı değmez diye düşünüyorum. Siz yine de bir maaşallah deyin :)
LPG sızdırmazlık istasyonundan sonra karlıkçıya denk geldim. Marşbiyelere birşeyler uydurabilirmiyiz diye baktık. Alttan kriko yerleri, şasinin puntolu çıkıntı ucu hoş görünmüyordu. Ama sade, düz birşey olsun istiyordum. Kafama göre bulamayınca varolan bir e30 kalıbını biraz uzatıp benim arabam için marşbiyel döktüler.
http://b1110.hizliresim.com/11/10/10/15875.jpg
Şimdilik bantlı duruyor. Mat siyaha boyalı. Yakında gövde rengine boyatırım. O zaman güzel durur diye düşünüyorum.
Velhasıl, ben bu teg'den ayrılamayacağım galiba. Gümrükten parçalarım da geçmiş. Oyalanmaya devam:)
Bu arada arabanın arkası yüksek. Düşecek. Ayrıca arka tampona da ek gibi birşeyler düşünüyorum. Yoksa bu şekilde çok kısa kaldı. Önümüzdeki hafta da onuu ayarlarız. Ölçüp biçtiririm yine, kafama göre döktürürüm.
amaan abi dhye koyma sakın fotoları :D
nedir bu dh deki foto olayı yaw :D
maşallah aracınıza tt yorumu yapcam biraz basılması lazım :D
Jaspery green tegde ne kadar muhteşem duruyor arkadaş tegde en sevdiğim renk... ahh ahhh eski arabamı özleidm şimdi... satma bence bu güzelliği.....
Donanımhaber'de kim ne zaman arabasının fotoğrafını koysa kısa zaman içinde arabasının başına bir iş geldi. Bu yüzden DH'de pek kimse arabasının fotoğrafını paylaşmaz. Biraz da sanırım çok büyük, aşırı misafir ziyaretçisinin olmasıyla alakalı. Foto koyduğun anda anında google 1. sayfadasın :)
Arabanın önü benim için son noktaya kadar basıldı zaten. Lastik-çamurluk arası kapandı. Bundan sonrası sürter. Arkası kaldı. Şu anda gümrükte de coilover kitlerim var. Onlar gelince istediğim gibi hallederim yükseltip alçaltma işini.
Teşekkür ederim. :)
Satar mıyım hiç abisi :) Hem satsam elime geçecek para bana büyük imkanlar sunmayacak. Dursun teg'im. İkinci araba olur, haftasonu binerim en azından.
Aslında ben önce alışamamıştım bu renge. Temiz birşey bulalım derken bunu bulduk, rengine bakmadık, aldık. Ama şimdi çok seviyorum bu rengi teg'de. Komple boyatmayı düşündüm bir ara. Ama başka renk bulamadım boyatacak. İleride de boyatacak olursam muhtemelen yine aynı rengine boyatırım.
29.10.2011 günü saat 00.40 itibariyle memleketimdeki evimin önünde park halindeki Ford C-max ve Honda İntegra araçlarıma alkollü bir sürücü yüksek süratle çarptı. Ford C-max pert oldu. Hasar görmeyen parçası kalmadı. Integra da arkasından ve sol yanından hasar aldı. Hasar büyük. Parça fiyatları aracın piyasa değerini aştı.
Karşı taraf alkollü olduğu için sigortayı devreye sokmayıp davacı da olmamamız için anlaşarak iki aracımı da satın almak istiyor. Anlaşabilirsek her ikisini de piyasa değerinden alkollü vatandaşın babasına satacağım. Aksi takdirde sigortadan işlem başlatıp şikayetimizi ve davamızı sürdüreceğiz. Pazartesi son gelişmeleri aktarırım.
...
Ford büyük hasarı arkadan aldı. Arka koltuk ön koltuğa dayandı. Sağ tarafı ağacı devirdi, sol tarafına da çarpan aracın sağ tarafı tekrar çarptı. Önü öndeki dobloya çarptı. Motor dahil hasarlı.
Detaylı fotoğrafları cihan ve anadolu haber ajanslarından daha almadım.
http://img822.imageshack.us/img822/1089/grnt023wv.jpg
Komşumun 2011 Doblosunda 15 bin TL'lik hasar oluştu. Ön ve arkada hasar var. Amortisörleri dahi patlamış. Önünde Honda İntegra'm vardı.
Herşeyden sakındığım, yıllardır boyasız bindiğim araçlarım hurda haline geldi.
Bu başlıkta da konu olan integram da muhtemelen pert haliyle satılacak.
çok gecmiş olsun :(
Geçmiş olsun Bahadır abi, pm attım
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Alkollü araç sürücüsü halen yoğun bakımda. 5 aylık bebek sahibi. Yazık etmiş kendine de ailesine de. Araçtan ancak itfaiye yardımıyla çıkarılabildi. Aracın yanına ilk giden kişi olarak ambulans, polis ve itfaiyeyi ben çağırdım.
Fotoda hasarlar pek görülmüyor. Pazartesi araçların ayrıntılı hasar fotolarını eklerim.