ben çok söyledim 5 çıkmayacak diye ama nedense kimse inanmadı banahep 4s çıkacak dedim kimse dinlemedi
apple'nın satış stratejisi her zaman böleydi
Şimdi herkes 4leri satıp 4s alacak
![]()
ben çok söyledim 5 çıkmayacak diye ama nedense kimse inanmadı banahep 4s çıkacak dedim kimse dinlemedi
apple'nın satış stratejisi her zaman böleydi
Şimdi herkes 4leri satıp 4s alacak
![]()
Bende androit'e geçeceğim. iphone'un her yeni modeli 2000 TL'den aşağı olmuyor ve neredeyse 1 yıl fiyatlar hep aynı.
ben 3g kulanıyorum gayette menmunum, kasa koruması kulandıgım için çizik bile yok fiyatıda çok sallamıyorum. zaten zamanında aldım bir ton para döktüm. bozulana kırılana kadar devam, bozuluncada yerine yeni versiyon ne olursa onu alacağım verilen parayada değdigini düşünüyorum.
bu arada elinde 4 olup ta fazla zarar etmeden satıp 4s e geçmeyi düşünen arkadaşlar arada gene 300 500 bir fark ödeniyor. bence değmez. 3, 4 jenerasyon sonra sıfır parası cıkmış oluyor zaten elinizden. kulanın keyfini sürün bence.
bir de 2 binlik telefon alıp içine 3 dolarlık ap koymayanlar var onlarada hayranlık la bakıyorum![]()
bu siri 4lere ios5 olsa da yüklenemiyomuş galiba doğru mudur? 4e yüklesek güzel olurdu muhabbet ederdim ben bununla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)