S2000 Red iyidir iyiFarları karartırsın birde. Jantlarında çemberini Metal rengi, kalanınıda siyah yaparsın. Arkaya bir USA Plakalık, Aynaları değiştirirsin falan çok iyi olur. Tabi sinyaller Turuncu olacak.
![]()
S2000 Red iyidir iyiFarları karartırsın birde. Jantlarında çemberini Metal rengi, kalanınıda siyah yaparsın. Arkaya bir USA Plakalık, Aynaları değiştirirsin falan çok iyi olur. Tabi sinyaller Turuncu olacak.
![]()
New Toy! - 41 AJV 325
Gövde bronz(turuncu) - metalik siyah jantlar yine bronz(turuncu)Kendi scooterımdan örnek vereyim
![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
bence beyaz-sarı yada mavi-beyaz uyumu olabilir =) koltuklarla dediğin küçük paçalıklarıda luis bilmemne deseni güzel durur.
ama diyorum sana gel sana bi 125lik alalım vitesli motora geçsonra racinge geçirecem seni =)
feel is everything
Değişiklikte olabilir. Mesela Gövde rengi Füme, Jantlar (google arama çubuğunun) mavisi olabilir. Gayette dikkat çeker. F1 aynalar ( Carbon Fiber ) kaplanıp, C63 Sinyalleriniz, Suspansiyonlarıda Siyah yaparak gayette çekici bir hale gelebilirKoltuğunu zaten kaplıcağınızı söylüyorsunuz
Ben misal LFS'de bu şekil kullanıyorum aracımı. Araç füme, Jantlar mavi gayette güzel duruyorlar
Extreme olarakta Jant çevresinin beyazda yapabilirsiniz haraket halinde güzel bi görüntü sağlayabilir
![]()
http://www.techturkey.com/forum/foto...raflari-4.html kardeşim bu konudanda yardım alabilirsin diye düşündüm renk konusunda ayrıca kesinlikle yeşil ve siyah uyumunu düşünmelisin özellikle lamborghini yeşili ve siyah yada karbon uyumuAllah yardımcın olsun bittiğinde resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum
![]()
valla karar kesinleşti sanırım. 2003 RR sarısı olucak , jantlar siyah etrafı sarı. f1 ayna olucak carbon. koltuk luis vuiton , ufak tefek parçalarıda hella flush kaplıcaz.. motor kısmına gelince zaten motoru komple dagıtıp sıfırlayıp takmak istiyorum , yurt dışından ufak 1-2 parça alıcam ( karbüratör - üst kapak - manifold - komple egzoz - bide komple kitle 180 cc yapmayı düşünüyorum. ) girdik bi işe , proje yapıyoruz , fotoları başladıgımızdan toplayana kadar çekicem. ilginize çok teşekkürler. yuki yakında gösterimde![]()
ben yerinde olsam buna bu kadar masraf etmek yerine başka bi scooter alırım derbi mesela
Derbi GP1 250 2006 Model Scooter / Maxi Scooter Motor Sahibinden ikinci el 5.450,10 TL - 51600070
Derbi GP1 250 2006 Model Scooter / Maxi Scooter Motor Sahibinden ikinci el 5.500 TL - 59609053
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)