çıksın çıksın güzel bu
buna bizim polisler eksoz çıkışından dolayı ceza yazamaz en azından
çıksın çıksın güzel bu
buna bizim polisler eksoz çıkışından dolayı ceza yazamaz en azından
yeni kasa civiclerde HB, sedandan daha güzel bu kesin...
geçen topic e de yazmıştım ya. az basılırsa arkaya da bi kanat manat iyi gider demiştim. ben çok beğendim valla![]()
fazladan kapı koyarlarsa değişik bir alternatif olur type r için
210 hp nin teknik özellikleri varmı? cc dir bilmem nedir?
edit; motor 2 litre anladığım kadarı ile. atmosferik olmayacakmıs. euro 5 normlarından dolayı.
Motor için ingiltere touring car şampiyonasındaki aracın motorunun aynısı diyor birde. nedir ne değildir bu motor bilen varmı arkadaşlar.
2 litre turbo honda motorunun ucu nereye kadar açık olur.... düşüncesi bile heyecan verici
yorumlara bende katılıyorum. fn2 den daha güzel duruyor. ep3 ün o rahatsız görüntüsünü andırıyor sanki![]()
Ufak dokunuslarla FN2'den cok daha hos olmus.. Bence atmosferikde dewam eder dusuncesindeyim ama turbo gelirse tadından yenmezz..
☻/
/▌
/ \
Nasıl BMW M bölümü turbo bize ters devir çevirmek bizim işimiz dedi, turbo çıkardı, hiç dizel yapmayacağız dediler, m5 dizel yapıyorlar, Honda da emisyonları karşılamak için turbo'ya döndü..
Artık piyasada bol bol kamikaze type-r görürüz, nihayet doğuştan turbo oldular...
artık bundan sonra "typer'a turbo takarsak şöyle uçar böyle kaçar" tarzında bahane de üretilmeyecek![]()
![]()
Çok iyi...
1.6, 1.8, 2.0 olabilir..Une chose est sure, la nouvelle Type R sera turbo mais on ne sait pas pour l’instant quel sera le bloc et quelle en sera sa cylindrée. On parle de 1.6 L, 1.8 L et plus surement d’un 2.0 L, néanmoins une chose est acquise en plus du turbo, le système Start&Stop sera intégré à la mécanique.
kesin bir bilgi yok.. Ancak Turbo kesin!
ayrıca Start-Stop özelliği konulacakmış..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)