konuyu açmasaymış daha az korkucakmış yanlız :D
Printable View
konuyu açmasaymış daha az korkucakmış yanlız :D
bence ibooyu yanına al hic korkmassın :))
Uçuş korkusunu yenmek için nasıl bir yol izlenmeli? - UZMANTV
tıpe bak ya **** yoluk....
oooo aleyküm selam kardeş gel otur :D :D :D :D :D :D
valla bende askerden beri binmiyodum ısrarla ama pazartesi nasipse Batman a uçacağız. Bende düşünmemeye çalışırken şimdi beni de o strese soktun Allah razı olsun :D :D :D :D :D 4 kez bindim bende uçağa benimde aklım çıkıyor korkudan, kafamı kaldırıp karşıya bile bakmam uçakta hahhahshhahahahehehehhahaah :D :D :D :D :D :D :D
ayaklar yere basacak usta yoksa ben iflah olmam :D :D :D :D :D
ya o bu diyorsunuz da bu merette ne vites ne debrijay ne bişey var. paso aynı devirde git Allah git. onu düşününce korkuyorum işte. :D :D :D arabada bi gaza basıyon, bi vites değiştiriyon, devir bi artıyo bi düşüyo falan filan. uçağa kafam yatmıyo. paso aynı devirde durmadan bas, bana ters geliyo :D :D :D :D :D :D :D
Uçağın düşme ihitmali 1/14.000.000.
tünay tek ilacın iman a gelmek 3 kulfu 1 elham oku bin düşerse cennete gitceğini düşün hani gitmsesende kapıdan bi bakıp çıkıcakmışsın gibi düşün bide uçağa binmeden 2 gün uykusuz kal uçakta uyu ben öle yaptım dua ederken sızmışım en son inerken uyandım :D ama o pilotların annelerine acıyorum ne küfür yiyolar belli değil sekerek uçak indirenmi dersin yanyan indirenmi dersin ki sen ankara dasın muhtemelen senın ucak yanyan incek onu da düşün
ayaklar yere basıcak derken :D
http://i54.tinypic.com/2hd03s9.jpg
aga oyun pedi al :) ciddiyim albi ps oyun oyna ona konsantre ol .. kulaklık felan anlamassın bile haa baktın kaptan sıkıntılı konuşma çekiyor ... eşşedü enlaa diye başla :D
iboooo da kolpa çıktı hala shekil i dövcek esip gürlüyodu forumda bi cacık göremedik aylar oldu sen gelmedin şarkısını armağan edek bari napak
ahada budur :D :D :D :D :D uçaktır gemidir gereksiz, amerikaya karayolu yapılırsa giderim, yapmasınlar hayatta işim olmazz :D :D :D :D :D
işin kötüsü 2 yıldır panik atak tedavisi görüyorum. uçakta ne olacak bilmiyorum bende
kaderde varsa üzülmek neye yarar üzülmek dicez yapacak bişey yok :)
abdestimi alıcam binicem sonra başıma geleceklere razı olucam kendi adıma :o:o
benim bildiğim şekil özür dilememiştir ki zaten okadar gider yaptı altında kaldın sende yanı okadar giderin altında kalcana gidip 7.50i nin altında kalsan daha az koyardı