En sonunda ben atlicam gelcem abi 1.4 otomatik opel corsa ile. Simota filtre otto egsoz orta iptal. Tahmini 96 hp falandr.![]()
![]()
En sonunda ben atlicam gelcem abi 1.4 otomatik opel corsa ile. Simota filtre otto egsoz orta iptal. Tahmini 96 hp falandr.![]()
![]()
Daha zayıf bir arabanız olsa ben gelirdim golf gt ile. Bu şekilde denemenin pek anlamı olmaz sanırım .
akşam ne tarafta olacaksınız belki bende katılabilirim. Anadolu yakası daha uygun bana.
IN BOOST WE TRUST
Ewet nihayet birileri bizimle denedi ve gecti deneyen arkadasıma çok teşekkür ederim bizi kirmayip geldigi için kimseninde çekinmesine gerek yok bizim arabada geciliyo benim için kategori farketmiyo artık can sıkıntısından herkesle denerim audi tt ile denedik güzel efendi on numara bı arkadasimizdi bizi kirmayip geldigi için teşekkür ederiz yine söylüyorum herkesle denerizzzzzzz
C R M performance
Bende bizim passatla bi denemek niyetindeyim.. bi görelim nerelere gelmiş arabamız..
mekan farketmez.. geliriz..
Akşam bende ataşehir tarafında olmayı planlıyorum.
IN BOOST WE TRUST
Facede sole bıseye denk geldım ama : Bugun C bolge trafik denetleme ekipleri tarafindan ozellikle kadikoy-bostanci arasi bagdat caddesi ve caddebostan merkezli modifiyeli(standart disi) araclara sivil trafik ekipleri tarafindan yogun uygulama yapilacaktir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)