doğrudur.
her ikisi ile denedim, hem de daha güçsüz halimle. Busa ve GSX1000 videolarım aktif.
S1000RR hiç denemedim ve merak ediyorum.
cevap yukarıda.
iyi sürücü olması şart.
eyvallah.
doğrudur.
her ikisi ile denedim, hem de daha güçsüz halimle. Busa ve GSX1000 videolarım aktif.
S1000RR hiç denemedim ve merak ediyorum.
cevap yukarıda.
iyi sürücü olması şart.
eyvallah.
Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah
Ankara'da RCC turbo stage 2 hayabusa var bildigim..ankaradaki arkadaslar daha iyi bilir belki denersiniz bulusup...
Orrıent express busa ciddi kuvvetli bir araç eğer drag spec şanzuman yok ise deneyebilir birde benim oturduğum semtte bir busa var ciddi yüklü bi ara satılıktı şimdi bulamıyorum motoru sarı renk tonlarında.
yalnız csx1000 ile denemişim dedinde bence bunlada dene bu makina daha sıfır ve eksoz sistemi yapıldı yeni , ayrıca sürücüsü çok iyi
zaten benm dediğim s1000 rr ı alırlarsa onla denersin büyük ihtimal , o denemişken diğerinide çıkarırsın aradan![]()
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
Bizim tanıdıgımız olan abinin motoru satılık 22.000 euro
komple egzostlu flitreli takozlu falan
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Ahmet'in Busa ile denediğimde 60-130 mph 230 metrede alıyordum.
M3 ün son hali ile aynı aralığı 190 metrede alıyorum. Aradan 11 ay geçti.
Süre olarak 5.3 ten 4.2 ye 1.1 saniye indik, mesafe olarak 40 metre önce tamamlıyoruz.
Bu nedenle Busa çok ilgimi çekmiyor.
Tabi ki Turbo Busa lar çok hızlıdır, tartışmaya gerek bile yok. Turbo Busa başka bir dünya.
S1000RR'ı tip olarak ve teknik olarak çok beğeniyorum.
S1000 RR sahibi beyefendi biri var ise deneriz inşallah.
Az evvel telefon geldi, ilk test gününde buluşmak üzere iki adet R1, bir adet GSX1000, bir adet Busa hazır. Arkadaşımın arkadaşları...Zaten pazar günü Busa ve R1e denk gelmek kuvvetle muhtemel.
S1000RR sadece bir kere denk geldi, Mayıs 2011, Burgaz otoban çıkışında. M3 ün borularını sökmüş nitrous memelerini büyütüyorduk, gazlamak için 5 dakikaya ihtiyaç vardı. Sürücüsüne el ettik dur bekle, durmadı.
Sonuç: R1/Busa var. S1000RR aramaya devam.
Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah
bu sefer heyecan yapmayıp video çekmeyi unutmayında bizde tr'nin en hızlısını izleyebilme şansına erişelim..
mutlaka video bekliyoruzen hd sinden
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)