gti yı gerı aldım egozuda verdık o zmaan sımdıde remus var bagırıyo heyvanlar gıbı yandık![]()
o kornasını değiştirip 1023948923 tane korna takan ve bilinçsizce eti koparılırcasına kornaya basan taksici dolmuşcu sivil herkim varsa.. iiinşaalllah yakalanırlar inşallah arabaları bağlanır. o keyif alcak diye etraftaki herkesi rahatsiz etme hakkı yok.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
o ölçümünde prosedürü var sağlıklı ölçüm yapmadan nasıl ceza kesebilecek birde ölçüm yaptığı arabanın olması gereken ses düzeyini nasıl bilecek o iş zor
körler sağırlar
o prosedürler direk cihazın kalitesi ile ilgili
eğer sağlam birşey alırlarsa uygulanır
mesela alkol metre, belli bir süre ve basınçta üflemen lazım yoksa ölçmüyor değilmi?
bunu polise bırakırsan tüm ölçüler hatalı çıkar, makina karar veriyor buna, erken çekersen olmadı hacı diye yazı çıkıyor ekranda.
desibel metrede bunun gibi bir doğrulama düzeneği olması lazım
nedir bunlar ?
1- kaynağa olan uzaklık , yani eksoz çıkışı ile cihaz arasındaki mesafe
2- kaynak çeşitleri, yani bir 360 modena ile opel corsa arasındaki ses farkı
araç seçeneği bir liste vasıtası ile seçilebilir kolayca ekrandan.
ama mesafe nasıl yapılır ?
o da kolay
bir ultrasonic verici olur bu cihazın bir eki
onu tam eksozun altına koyarsın cihaz ile uzaklaşmaya başlarsın
artık ölçüm 1 metre uzaktanmı yapılacak 5 metremi ? bu sayede herkesin aracı eşit uzaklıktan ölçülür .
tabi bu dediğim mesafe işi fazla hayalci oldu
muhtemelen adım hesabı yapacaklar, işte 3 adım ilerden ölçecek falan
ha ilk başta cihazı eksozun içine sokanlar çıkacak elbette ..
* konuşuyoruzda bakalım bu cihaz gelecekmi ?
Hepsine katılıyorum, bütün sorun normalde toplanması gereken verginin alınması gereken insanlardan alınmaması. Ferro kullanıp bütün çalışanlarını asgari ücretle çalışan gösteren ve firmayı da zararda gösteren hiç kimse yoktur değil mi? Evet bence de yoktur.
Bu vergi sisteminin toptan elden geçmesi lazım, bu çarpıklıkların tamamını eminim yönetim kademesindekiler de görüyordur.
iyide nasıl belırlıcekler bunu.bi ferrariye tutucak adam yada bir dizel araca ikisi farklı.yada bizim spor olmayan otomobilleride ferrari gibi standart bir sesi olan db ye eşitmi dusunup geç yada dur dicek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)