Üniversite kazanınca zevki bir başka olur kardeşim...
Araba bu zamanlarda sıkıntı... Boşver. Zamanla olur herşey.
Benim senin yaşında o kadar birikmişim olsa dünyayı fethederdım herhalde![]()
![]()
Üniversite kazanınca zevki bir başka olur kardeşim...
Araba bu zamanlarda sıkıntı... Boşver. Zamanla olur herşey.
Benim senin yaşında o kadar birikmişim olsa dünyayı fethederdım herhalde![]()
![]()
önce okulunu hallet derim, araba sonraki iş... araban var derdın var trafık bır ceza keser baqlar vs... dertsız başına dert alırsın polıslerın arayıp bulamadıqı tam toy şöförler![]()
Geçtim hiiç merak etme seni çok iyi anlıyorum şu an, yapman gereken mantığının dediğini yapmak. Ve unutma herşey senin elinde tamam gidip istediğin arabayı yarın alırsın babanla en fazla iki hafta aran bozuk olur sonra o da düzelir. Arabanla uğraşırsın tabi sınava kim çalışacak araba varken. Ondan sonra çok değil 2 yıl sonra şöyle bir kendine baktığında istemediğin bir bölümde okurken bulma kendini. Araba kolay birgün mutlaka alınır, sadece biraz daha sabret kardeşim...
Custom Electronic Projects
ben lise sonda manta almıştım babamdan habersiz sonra üni kazanınca pejo aldılar bana mantada kaldı ortada.. zaten 1 ay anca binmişimdir okula gitmişimdir.. sonuç olarak bi boka yaramadı.. araba falan geç bu işleri hayatını kurtar önce..
sana üni. de herkesin arabası olacak diye kim dedi
20 'li yaşlara kadar hiç tavsiye etmem. kanın kıpır kıpır kaynadığı-gözünün bi anda döndüğü dönem tehlikeli yaşlar kısaca. araban oldumu katiyen sınava adapte olamazsın, herkes bilgisayarı kaldırıyor sen araba diyorsun. =) neyse, arabayı aldıktan sonra hevesin bi zaman sonra geçer. şuan ki zamanını ilerde arama bence sınavına iyi çalış, iyi bi bölüm kazan, ilerde pişman olma. Senin geleceğini, kariyerini herşeyini bu sınav belirleyecek ona göre düşünüp çalış. araba mal mülk her zaman kazanılır. kendini ispatla iyi bi yer kazan öyle cık babanın karşısına...
Madem 1.4 Tiponuz var. Babana söyle o zaman Baba sen bana araba alıcam dedin ve şimdi almıyorsun. O zaman izin ver Tipo ile uğraşıyım de Tipo ile uğraş. Yay koy, Jant koy, Tesisat yap. Egzoz koy Karb.lü araba sonuçta kontak aç kapat BAAM!Havan olur çatapat Mehmet diye seslenirler sana okulda
Boşver kendine araba almayı falan Vergisidir, Benzinidr, Kasko, Sigorta, Muaniye falan filan bi ton iş
Sen babanın arabasına çökmeye çalış ucuza kapa işi
![]()
hangi lisedesin?
benim yaşım ve hayat tecrübem sana göre çok fazla değildir belki ama yinede bende şöyle bir tavsiyede bulunayım. lise zamanı bende çok isterdim tuning dergileri yeni yeni çıkmaya başlamıştı her ay hepsinden alırdım, herkes gibi arada babamın arabasını kaçırıp okula piyasa yerlere vs giderdim. haklısın lisede iyi kötü bir araban olsa popülerliğin piyasan artarama peki ya sonra?
sonunda iş güç derdi çekmeyeceğin bir üniversite ve bölüme önce bir gir bu arada paranı toplamayada devam et. hayırlısıyla düzgün bir yeri kazanıp gittiğinde al arabanı. bin paşa paşa. hatta emin ol niyetin varsa lisedekinden çok daha faydasını görürsün arabanın
lise boyunca araba istedim üniversite boyunca 2 arabam oldu şuan çok şükür mezun olmadan iş bulmuştum mezun oldum çalışıyorum ve araba alacak durumumda var ama almıyorum. niye diye sorarsan kendin kazanınca çok daha farklıymış![]()
özet geçiyorumbiraz sabret paran kalsın üstüne koymaya devam et güzel bi üniversiteye yerleş sonra hemen al
Benimde benzer durum var ama birikmişim yok.Araba istedim babamdan bu sene alsaydı istediğim arabayı almayacaktı üniv. sınavı 2.senem çalış üniversiteyi kazan istediğin arabayı alıcam dedi bende şimdi sabrediyorum CR-V'yle takılıyorum arada sen şimdi alsan bile derslerden arabana vakit ayıramıcaksın...
Bence sabret.
madem babanın arbası var. onla takıl gezip tozcagın zaman. okula agırlık ver gir sınavına cık sonuca gore alcam yada almıcam der. o zaman cebındekını kullanırsın.
eger sımdı alırsan hem aracı ıstedıgın gıbı yapamayabılırsın hem zamanını arabaya harcadıgın ıcın ders calısamazsın sonuc olarak sınavdan ne sen ne baban tatmın olur ve durum daha kotuye gıder.
bir heves ugruna sımdılık yakma basını. sınava gır cık baktın olmadı o zaman kendın bıldıgını okursun. ama su anda sakin ol.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
senı suan anlıyrm senın gıbı ogrencılerım var ama suan cogu ders calısyr .araba işi boş iş okul kazan daha ıyuısı gelır herzxman egıtım onemlıdır
www.honda-tech.com
Özdemir Sabancı Emirgan Anadolu Lisesi ama geçen sene Anadolu lisesi olduBen düzüm yani abi. Estafurullah abi, 6 yaş var aramızda. Tecrüben fazladır elbette ki. Dediklerinde sonuna kadar haklısın abi
![]()
araba her zaman olur öncelik okul bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)