otomobıl-vize Harcı ?=
lpg sızdırmazlık belgesi ?=
lpg ruHsata işlencek ?=
takıpçı ücretı ?=
toplamda kaç para gider bilen varmı ?
otomobıl-vize Harcı ?=
lpg sızdırmazlık belgesi ?=
lpg ruHsata işlencek ?=
takıpçı ücretı ?=
toplamda kaç para gider bilen varmı ?
Vize geçmedi ise = 135 ,
Lpg sızdırmazlık = 25
eksoz emisyon geçti ise = 25
lpg ruhsata işli değil ise fatura kesilmesi proje olması gerek eğer bilindik bir marka ise = 140-150
Takipçi ücreti diye birşey yok kendin yapıyosun, ancak ek1 i takipçi yapsın dersen =50
bu kadar.
teşekkür ederım ümıt... takıpcım net fıyat söylemıyorda kuşkulandım... varmı tanıdık takıpcı yaptırsak
ben bu islemlerin hepsi bi de, ruhsatın teki kayıptı. onla beraber 1 gunde hallettim ama cok yordu
takıpcıye hıc luzum yokhepsını kendınde yapabılırsın
www.honda-tech.com
sırasıyla
sızdırmazlık 25tl
ek1 10tl
muayene ücreti 136tl
ruhsat tek yaprak 50tl
takipçi ücreti ??
eğerki takipçiye vercekseniz bunların hepsini o halleder. ankarada 70-100 arası değişiyor. ayrıca birde vekaletname verceksiniz 40tl de noter.
hepsini kendiniz halledebilirsiniz muayene sızdırmazlık yarım günde halolur. emnıyette bugun verırsınız yarın alırsınız.
proje fatura ücreti denilmiş ama lpg taktırdığınız yerden fatura alabilirsiniz ücretsizdir normalde.
yeni montaj değil yapıldığı yeride bilmiyorsanız lpg cileri dolaşıp proje fatura alcaksınız ozaman ücret ödersiniz.
hepınıze teşekkür ederım arkadaşlar...... bu soruları takıpcıye soruyorum 400 gıder dyor açıklama yapmıyor soyulmaktan kurtulduk sagolun....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)