bir kez de dönülmez yerden dönüş yaptım baktım komiser selam veriyodurdum selamun aleyküm dedim ters döndün dedi... evet abi haklısın dedim
arabayı sattığım gün bana cezamı yazıcan sen dedim evet yazıcam dedi
evrakları aldı.. havada sis var ben mi görmüyorum senin sisler niye yanıyo dedi, dedim abi onlar yanmadan olurmu
bu çeki demirleri ruhsata işli mi dedi, sence işlimidir abi dedim
bu kaputun rengi de başka, araba yerlerde sürünüyo dedi
![]()
![]()
Allah aşkına dedim abi güzelmi değil mi
yaa kardeşim yasal mı bunlar dedi, ben yine güzel olmamışmı sen onu söyle dedim
abartmıyorum konuşmanın tamamı böyle geçti
git dedi sana en az cezayı kessin hadi kıyağım olsun sana dedi. aldım ruhsatı arabaya gittim bana dedim en az cezayı kesecekmişsiniz.. neden dedi dedim komserime şirinlik yaptım öyle söyledi
60 tl kestiler. tüm arabalara 130 kestiler (2 araba daha vardı benimle aynı zamanlarda) bana 60 kestiler
hiç abartmadım tüm konuşma yazdığım şekilde geçti polisle
![]()
adamı bir daha görmeyeceksin. men emniyetten kaldırılacak. sen önce bir egzostcudan yazı götür. kaşeli imzalı. arabanın plakasını falan yaz işte şu plakalı şu model şu arabanın egzost bakımları servisimizde yapılmıştır bilmem ne... ver kagıdı emniyete dene şansını. muayene en son mecbur kalırsan olsun....
çok abartıyorlar ya herseyı nedır bu ya aynı sekılde benı de durduruyolar stock egsoz gorunce dewam yola![]()
polislerin Cahilliği işte başka bişe değil ...
filtreyi körüklediğinde asıl ses çıkıyo sadece ufaktan dokunsaydın yavas yavas o zamn ses çıkmazdı pek ,
yada eğil eksoza bak bakalım gaza basıyorum ses çıkıyomu deseydin![]()
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
İzni olmadan aracın içini araştırması yasak diye biliyorum ben doğru mudur bu bilgi ?Ya da öncedende yazmıştım yunus polislerinin trafiğe karışma hakları yoktu?
imzasız..
Allah sabır versin . ilginç olan: vanayı fln bilen adam filtreyi nasıl bilmiyor . bence kasıtlı bir olay .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)