hakotech Nickli Üyeden Alıntı
turkcell'e telefon actım,cok dolu bi adamım maıllerım gelmiyo imdat imajı çizdim,(alakası yok bos adamın tekıyım,maıl falanda hak getıre, karı kızla muhabbet yarım kaldı,ona yanıyom) :D neyse hanımablada bi telaş ama duymanız lazım !! ulan sanki dünya kaos içinde,belliki bunaltmışlar..arıyan tipler aklımda oluştu birden çıldırmış,ortalığı talan eden,yağma yapan tipler :D neyse turkcelin bana atmış olduğu kusura bakmayın mesajından sonra kendimi iyice bir *** zannederek yine aradım :D deim hanım efendi sorun nerde !!(a.q şurda dese sanki alet takımını kapıp koşucam ) :D beyfendi problem rimde bizlik bısy yok özür dileriz demesiyle,siz basınızı dık tutun buna neden olanlar ezilsin büzülsün !! diyerek bunalmış olan kızı motivede ettim !! :D akabinde ne diyom ben kendine gel hako dedim ve türkcelin sahibiymiş gibi kızım cıkarken ışıkları kapamayı unutmayın dercesıne,hadi görüşürüz netice bekliyorum,dedim ve kapadım !! yanımda bulunan arkadaslarım artık benden ziyadesiyle nefret ediyolar :D :D