Arada bir düzelip düzelip gidiyordu. Şimdi düzeldi.
Arada bir düzelip düzelip gidiyordu. Şimdi düzeldi.
Kardeşim'De Blackberry Kullanıcısı Bana Hava Atıyodu Blackberry Ezer Diye Bu Gün İnternetsiz Kaldı Aklı Başına Geldi![]()
turkcell'e telefon actım,cok dolu bi adamım maıllerım gelmiyo imdat imajı çizdim,(alakası yok bos adamın tekıyım,maıl falanda hak getıre, karı kızla muhabbet yarım kaldı,ona yanıyom)neyse hanımablada bi telaş ama duymanız lazım !! ulan sanki dünya kaos içinde,belliki bunaltmışlar..arıyan tipler aklımda oluştu birden çıldırmış,ortalığı talan eden,yağma yapan tipler
neyse turkcelin bana atmış olduğu kusura bakmayın mesajından sonra kendimi iyice bir *** zannederek yine aradım
deim hanım efendi sorun nerde !!(a.q şurda dese sanki alet takımını kapıp koşucam )
beyfendi problem rimde bizlik bısy yok özür dileriz demesiyle,siz basınızı dık tutun buna neden olanlar ezilsin büzülsün !! diyerek bunalmış olan kızı motivede ettim !!
akabinde ne diyom ben kendine gel hako dedim ve türkcelin sahibiymiş gibi kızım cıkarken ışıkları kapamayı unutmayın dercesıne,hadi görüşürüz netice bekliyorum,dedim ve kapadım !! yanımda bulunan arkadaslarım artık benden ziyadesiyle nefret ediyolar
![]()
![]()
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
olum saygın bı musterıyım ben !! adını unuttum şimdi ama direk baglanan bişeybi adı vardı neyse..bunca senedır para dokuyoz,yuzde 50 hıssesını ıstemısım cokmu yani !!
ulu bu arada yat zıbar !! suan kız seniyerler adlı parcayı dınlıyorum sana ve tum sevenlere gelsin diyorum anladın sen !!! lkasjdalksjda
bi adı vardı o müşterilerin unutmadım !!
![]()
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
Ben bugun catir catir girdim internete ve full foruma telefondan girdim sadece 1 saat filan bbm gitti geldi o kadar ama bu bbm kopukuglu yasayan hala varmis
steve reyiz dürttü azrail beğendi![]()
Avea msj bile atmadi aradim 15 dk beklettikten sonra butun BB kullanicilarinda var dediler ve kapattilar sanirim tasicam numarami dandik adamlar
dün girmiyordu zaten hafıza kartını okumuyor telefon dellenecektim.şimdillik bişe yok
PROJECT01 GARAGE
hala sıkıntı var aksama dogru düzelecekmiş![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
dünden beri pert,bb in de tek artısı bis ti oda bozulunca telefon anlamsız oluyor.
OEM+
''Tüm avrupa,asya ve afrika operatörlerini etkileyen sağlayıcı kaynaklı Blackberry servis kesintisi 11.10.11 03.27'de çözülmüştür.Anlayışınız için teşekkür ederiz.'' diye sms geldi vodafonedan bugün saat 12.08 de ama hala bbm yok bi ara düzelmişti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)