Kilo ile hurdaya satsanız kaç para eder ?
Kilo ile hurdaya satsanız kaç para eder ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Sen dürüstçe herşeyi yazmışsın buraya ben olsam ya yaptırır satarım yada bu şekilde birine durumu anlatır öyle satarım karar senin...
Sanayide esnaf olan yani işçilik parası vermeden tamir edebilecek birisine 2000-3000 tl arası bir paraya satmayı deneyin. Kurtulun bence arabadan yani.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Aradığım parçaları muayyer bir şekilde bulabilirseniz bu dar günümde çok makbule geçer çıkma -sıfır-aynı araçtan sağda solda hurdalıkda görenlerin haber vermesi rica olunur..
Kilis'te Suriye'den epey parça getiriyorlar. Kapağı tahminimce en rahat oralardan bulursun.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
swap filan yalan işler, ne olacak sanki gti motoru takılıp, drag mi kovalanacak. Maliyeti 10.000 tl olan bir hurdan olacak. ustaya şunu söyle az buçuk yürür, yağ kaçırmaz hale getirip. Kaynak vs. ne işlemse artık. O şekilde satmak. Veya diğer bir arkadaşın dediği gibi çevrene haber salıp, 2-3 bin tl'ye aracı sanayide dükkanı olan, tamirci bir adama satmak. Çünkü hesap edince sen aracı 4 bin tl'ye aldın. 2 bin tl masraf etsen araba 6 bin tl'ye gelecek. Sen yapılmış haliyle bile 4 e zor satacaksın. Oysa şu an 2,5 - 3 e versen yine her türlü zarardan kardasın..
Çok sinir bozucu durumlar ama maalesef eski araç demek bela demek. Önceki aldığım gti bana bunu öğretmişti. O yüzden şimdi fantazi arabalardan mümkün olduğunca uzak duruyorum.
bir de şu var, 3-4-5 bin liralara araba alınacaksa illaki doğan-şahin alınacak, sene 2011 hala daha piyasası var ve parçaları Türkiyenin ilçelerinde dahi var.![]()
BBK90 CORSA OPC
Allah kolaylık versın ınsallah ustesınden gelırsın
Sana Bir Şarkı Armağan Ediyorum Kardeşim
Funda ARAR - YAK GEL![]()
Şaka Bir Yana Allah Kolaylık Versin Ters Gittimi Gidiyor İşte...
iyi güldüm sayende benden sana tawsiye toplucaksan ankara yıldız sanayisinde bir yedek parça satan birisini bulman ama bendece sat derim başın daha çok ağrır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)