User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Arsa Yardım

emvtec
    Misafir

Arsa Yardım

yatırım amaçlı ew almak yerine arsa almayı planlıyorum bikaç sene sonra bina yapabilmek weya bu amaçla müteahite satabilmek için.arsalara bakıyorum açıklamalarından hiçbir şey anlamıyorum.kazıklanmamak adına nelere dikkat etmem gerekir???bu konu hakkında gerçekten bilgisi olan arkadaşlara ihtiyacım war...

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu ben de takip ediyorum, parsel vs. sorgulatma, ilerde başa bela açmayacak bir arsa seçiminde neye dikkat edilir?
    BBK90 CORSA OPC

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankara düşünürsen numara pmleyebilirim..
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Müteahhite girecekseniz pek bir karınız olmaz hazır ev almakla arasında.
    Arsayı da parsel imar bilgilerini alıp tanıdıgınız bir belediyeciye sorgulatmanız lazım ne kadar terk var kaç kat imar vs.
    Arsa işleri karışık işler , ufak bir arsa alırsın terki olmaz komple araziye daire dikersin , büyük bir yer alırsın çogunu terk eder bahçe olarak kullanırsın.Bizde müteahhitlik yapıyoruz.Belediyeden tanıdıgınız birine sordurmadan kafanıza göre arsa almayın derim.

Ef Driver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bi gayrimenkul danışmanı olarak bu konuda tek söylicegim şey para kazanmak istiyorlarsa bundan ekmek yemek zor birşey degil sadece biraz ufkunu geniş tutmak yeterli ben arsa olucak olsam cılgın proje için hazırlık yapardım bir kaç arsa alırdım sivri mevkiyinden kayabaşından habiplerden ama yol üstü olması önemli biliyosunuz türkiyede en cok göç alan bölge istanbul artık sığmıyor insanları taşıyamıyor ve istanbulu kaydırmaya genişletmeye çalısıyorlar zamanında çöp olarak degerlendirilen ikiteli başakşehir beylikdüzü gibi mevkiler simdi cok farklı bir statüde istanbulu eyaletlere bölücekler benim düşüncem bu yüzden en başta bölgeyi iyi bilmelisin ayrıca çalıştıgın iyi bir gayrimenkul danışmanı expertiz olmalı kazıklanmamak konusunda biraz esnaf zekasi lazım.bölgede bulunan tüm emlakcılardan arsa hakkında tiyolar almak ve sene içinde aynı bölge içinde diip kelepir giden fiyatları ögrenip ona göre fiyat vermek gerekir böylece kazıklanmış olursunuz..
    Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yatırım -girişim işlerine bakan bir arkadaş vardı sitede, nickini hatırlayamadım, görünce yardımcı olur.
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
    Powered By : Piston Garage
    Nazmi TOÇAK

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Binayı kendiniz yapmadıktan sonra pek kaaar getirmiyor muthait le yaparsanız arsa parasından biraz fazla cıkar atıyorum arsa 250 milyar 300 350 milyar getirisi oluyor en fazla 5 kat yerlesim olan bi yer icin evi kucuk yapmak zorunda kalıyorsun ortalama ev fiyati 60 80 arası degişiyor Antalya Yeşilbayırda Villa arasası satabilirim villa herzaman para eder mesela

emvtec
    Misafir
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankara düşünürsen numara pmleyebilirim..
    ankara zor ya bnm için yarın bigün bişey olduğunda gidip gelmesi zor...

emvtec
    Misafir
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Müteahhite girecekseniz pek bir karınız olmaz hazır ev almakla arasında.
    Arsayı da parsel imar bilgilerini alıp tanıdıgınız bir belediyeciye sorgulatmanız lazım ne kadar terk var kaç kat imar vs.
    Arsa işleri karışık işler , ufak bir arsa alırsın terki olmaz komple araziye daire dikersin , büyük bir yer alırsın çogunu terk eder bahçe olarak kullanırsın.Bizde müteahhitlik yapıyoruz.Belediyeden tanıdıgınız birine sordurmadan kafanıza göre arsa almayın derim.

ewet çok haklısın biraz araştırdım mesela arsalarda şukadar yükseklikte bina dikebilirsin dio.tanıdık bulamıyorum belediyeden

emvtec
    Misafir
    Alıntı Ef Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bi gayrimenkul danışmanı olarak bu konuda tek söylicegim şey para kazanmak istiyorlarsa bundan ekmek yemek zor birşey degil sadece biraz ufkunu geniş tutmak yeterli ben arsa olucak olsam cılgın proje için hazırlık yapardım bir kaç arsa alırdım sivri mevkiyinden kayabaşından habiplerden ama yol üstü olması önemli biliyosunuz türkiyede en cok göç alan bölge istanbul artık sığmıyor insanları taşıyamıyor ve istanbulu kaydırmaya genişletmeye çalısıyorlar zamanında çöp olarak degerlendirilen ikiteli başakşehir beylikdüzü gibi mevkiler simdi cok farklı bir statüde istanbulu eyaletlere bölücekler benim düşüncem bu yüzden en başta bölgeyi iyi bilmelisin ayrıca çalıştıgın iyi bir gayrimenkul danışmanı expertiz olmalı kazıklanmamak konusunda biraz esnaf zekasi lazım.bölgede bulunan tüm emlakcılardan arsa hakkında tiyolar almak ve sene içinde aynı bölge içinde diip kelepir giden fiyatları ögrenip ona göre fiyat vermek gerekir böylece kazıklanmış olursunuz..
    ewet doğru sölüyosun bende oralara bakıyorum silivri,arnavutköy. vs...
    belediyede tanıdık yoksada sorgulatabilirmiyiz????

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arsa alım satımı veya bu işten anlayan varsa bana bi PM atabilirmi bana
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan arnavutköy ıyı al bellı bı sure unut sonra karsına çok guzel seyler cıkaracaktır.

arsa fıyatları semtınee gore fıyatlar az cok bellıdır. bı kac emlakcıya sorarakta ogrenebılırısın.

b.çekmece eskıce cıflık koyunde arsalar . m2 x 110 tl mesela.
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

emvtec
    Misafir
    aynen şuanda oralar ucuz

honour35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle arsanın imar durumu önemli, imara açıkmı değilmi?imara açık değilse ev falan yapamazsın. ayrıca belediyeden öğrenebileceğin önemli konular arasında arsanın kaç metrekarelik kısmına bina yapabileceğin? yani belli bi kısmının bahçeye terk olması gerekiyor ama bu değişiklik gösterebiliyor. bu gibi bilgileri belediyeye gidip öğrenebilirsin. ama belli bir harç ücreti yatırıp ondan sonra öğrenebiliyorsun..ev alamaya paran yetmıyorsa arsa en mantıklı yatırım araçlarından bırıdır uzun vadede..

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arsanın ada pafta parsel bilgileriyle belediyeden durumunu öğrenebilirsiniz. Emlakçılara falan fazla bulaşmayıp direk mal sahibi ile irtibata geçmeyi deneyin. İmar izni olmayan arsalarada imar izni alabilirsiniz. Arsanın bulunduğu yer önemli galiba . Geçenlerde Bodrumda 5 dönüm bir araziye imar izni aldık. Toprak analizlerine göre verdiler imar iznini.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)