bu sefer kızların felan bahanede süper işte ilkokul arkadaşlarımı buluyyorm canımm felan haahahah günde 20 kişi dio abi facebook a girsene çok kaliteli site die günde 20 kişinin sölediği sitenin ne kalitesi kaldı :)
Printable View
bu sefer kızların felan bahanede süper işte ilkokul arkadaşlarımı buluyyorm canımm felan haahahah günde 20 kişi dio abi facebook a girsene çok kaliteli site die günde 20 kişinin sölediği sitenin ne kalitesi kaldı :)
anıl kop gel senide üye yapalım , çiğköfteci dayıya bir grup açar reklamını yaparıs :D
hep böyle oluyo
yonja-hi5-xuqa sırayla sona erdi hepsi
sıra facebookta sorada myspace e sıra gelir:D
kalitedne ziyade günlük sayfa gösterim sayısının ve reklam gelirlerinin çok fazla olması microsoft'u cezbetti :)
aslınd ikisi kıyaslanamaz biri tüm dünya ya hizmet weren bi site yonja neki bide gold üyeliği yokmu resm sınırı filan gereksiz lüzumsuz bi site ...
ahanda şimdi ilkokuldan bi arkadaşımı buldum.. ahahaha :D :D feys şekli :D
sürekli benden yardım istiosun bero ne iş?? :D :D :D
Ha bi de Can Saybırşatlar efendi var, o niye yorum yapmamış :D
valla büyük bi merakla girdim üye oldum facebook'a..8-10 tane de arkadaş eklemiştim hatta buradan bikaç kişi de ekledim ama sonra herkesi sildim hesabımı da Deactivate ettim birdaha girmemek üzere..O yüzden sildiğim arkadaşlarım yanlış anlamasınlar :) Site çok karışık geldi Fazla derinlerine de inmek istemedim bağımlılık yapmaması için böylesi daha iyi bence:)
feyssssssbuk....:D
ortaokul arkadaslarımı buldum 8 sene sonra.. 2 hafta sonra tüm sınıf toplanıcaz.. simdi lisedekilerin altyapısını hazırlıyorum.. daha ne olsun :) facebook rulazZz :)
Feysbuk tabiki, hersey, herkes var.
facebook çok revaşta hergun değişik bi gazetede haberi bile çıkıyo ilginç valla hatta dogbook bile varmış 600.000 üyesi olan şaşırdımmmm :D
hatebook.com ve seksbook.com da var , çakmaları bile çıktı :)