techbook :D
Printable View
techbook :D
ahh sanal dünya ahh ... valla bilgisayar mühendisiyim ama sms le bayram tebrik etmem emaille hatır sormam bu tür siteler ile yada internet yolu ile sosyal yaşamı birleştirmeyi onaylamıyorum acıkcası ....
eski bayramları smsler aldı insanlar internetten tanışıp evlenir oldu doyumu yaşayınca insanlar napıcak ozaman zinternetmi cıkıcak merakla bekliyorum :D
yonjaya ılk takıldıımız 2005 ın başları baya iidi...
ama face farklı ya çok fazla kapsamlı ve vakıt gecırebılıosun çok fazla içeriğin olması basit site olmadığını gösterıo az çok.. ama gazetede cıkmasına sınır oluom yaa... bizim alakasız tıpler bıle benı eklıo okuldan alakası yoktur hiç net ortamı ile :):)
ya herkesı herseyı buluyosnda yakında alıcaklı felan bulcak dıe korkuorm auhahuau
ehehe hersey olabilir orda:) ıgnore yapa yapa bi hal oldum:)
-Facebook'ta Sen Yaralı Ben Yaralı Dertler Bize Tek Sıralı grubuna bekleriz .. :)
-Arkadaşın eli kaymış pek yazmış ama olsun .. :D
mekın kokusu alıuyorm :D
ben feysbuka üye olduğumda neymiş bi bakiim diye girdim, o yüzden gerçek soyadımı kullanmadım. şimdi ilkokul arkadaşı falan bulacağım varsa da bulamıyorum, millet tanımıyo :D
zaten 10 sene konuşmamışım etmemişim bulsam nolcak eksikliğini hissettiğim bi durum değil yani
yonja tabiki :D neler düştü ordan:D
amaaan yoncasına 1 feybukuna 2.. kapattım ben feysbuku da, ilkokul arkadaşlarımı falan da buldum bulmaya ama sıkıdım soora.. ne konuşucaksınki ya hala beyazz yaka takıyo musun falan mı dicez :D engelledim hepsini :D:D
ama bi grup wardı adı güzeldi
ewlenip balayına gideceğime bekar kalıp alayına giderim:):):)
abi yaptım ben onu you are banned from using this feature gibisinden bişey söyledi
ikisine de üyeliim war, cidden feyzbukta eski arkları buluorz 8 yıllık arkımı ve babamn 20 yıllık arkının kızını buldum :)