f.u ios5 rehberim ve müziklerim gitti..kıl oldum..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
İos 5 te facebook skintili yavas donuyor bi gNcelleme cikardilar ama duzeltmeleri lazim bide hala facebookta paylas koymamislar mk!
şimdi son yuklemeler yapılıyorda oyunlardaki save dosyaları gidiyormu birde şifreli wireless olan yerlerde kayıt ettiğmiz şifrelerde gidiyomu?
transfer ettiğimiz programları nası geri yukleyecez?
birde eski menü biçimine direk gelicekmı yoksa tekrardan duzenleme yapmam lazımmı?
apps kısmına gelip hepsini işaretleyip apply yaptım sımdı ayfona eklio sanırım app leri
ne zor işmiş ya![]()
beyler ben yükledim yuklemesi sandığımdan daha çabuk oldu kendi restore yapmadı ben elle yaptım savelerim gitmedi kes,nlikle fakat tek sıkıntım klasorlerim bozuldu ve sayfalarca app ler yayıldı dun 1.5 saat onlarla uraştım hala bitmedi :S
hıza gelince ölümcül bi fark hissetmedim kamera bana yawaş gibi geldi videolardan psikolojik etkilenmişte olabilirim
yanyana koyup bakmak lazm![]()
i book i magazine olayını denedim ama ip4 te çok zor ipad de iş görür ve mecmualar çok pahalı
androidde torrentten indirip ücretsiz copypaste yapıp okumak rahat oluyordu
kilit ekranında kamera ikonu olacağını solemişlerdi yapmamışlar sanrım
foto çeker çekmez düzenleme çok iyi ve kullanışlı olmuş sonradan yapmaktan daha iyi
ama yinede o konuda rakiplerinden geride biraz 4s te yüz tanıma war sanırım bu yazılımsal birşey diyebiliyorum bunda olmaması kotu
benim bildiğim telefonunu kaybedince-çaldırınca o program sayesınde mesaj atabılıosn kendı telefonuna nerde oldugunu buluyosun we istersen kitleyebiliyosun
bende dün yükledim ekranda bazı geçişlerde sanki tutukluk falan var gibi geliyo yada piskolojikde olabilir ama bilmiyorum şaunlık bi sorun yok(3gs)
arkadaşlar şimdi app storedan birşeyler indirirken seçip inidrme gibi bir olay varmı?
atıyorum 5 tane uygulama ındırıcem ama hepsını tek tek download-(free-buy) şifre gir sonra tekrardan store a girmek zor oluyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)