bütün ankaraya kesinlikle lafım yok ama böyle tatsızlıklar genelde ankarada oluyor:(
Printable View
bütün ankaraya kesinlikle lafım yok ama böyle tatsızlıklar genelde ankarada oluyor:(
aracın sahıbı ıle gorustum kesınlıkle kazası ve degısenı olmadıgını ıddaa edıyor ve komple boyalı dıyor.HATTA SORDUM 3-4 kere yıne aynı seylerı dıyor ıstedıgın yere goster gıbılerınden tam dayaklık lan bu herıf
yaw ne arıyorsunuz elin adamını? adam başınıza salça olursa napacaksınız? M3 arayan dostlarınıza bu arabayı almayın deyin olsun bitsin.. ;)
resimlerde cokta duzgun duruyor eski resimleri heralde
Aracın durumunu bilmiyorum ama dışardan 1 kez gördüm.Olduğu yerde güzel sıfır çiziyordu fırıldak gibi :D
Size de geçmiş olsun.
ankara normal valla böle bişey başına gelmesi.
bende korktum şimdi saat 23te adanaya gidicem integra almak için gerçe arkadaş siteden onun ve arabası hakkındada iyi yorumlar aldım okudum teldede baya görüştük güzel bi kardeş inşallah sıkıntı çıkmaz. mevzuyu okuyunca içim ürperdi gerçekten :ofk:
#27 +1
lavuk her yerde lavuktur..
Maalesef bu tip insanlar yüzünden insanlar araç almaktan soğuyor!
tahmin ettiğin integra :) mkt nin
çok ayıb etmiş ne utanmazlar var piyasada hayret ediyorum:rolleyes:
Yakın mesafede değilki Ankara:confused:
kötü olmuş gercekten ya ben ankaraya ıkı kere arac almaya gıttım bırı dobloydu adam ne dedıyse cıktı efendı bı ınsandı aldım geldım ama corolla bakmak ıcın gıttıgımde arac 140bnden 70bıne cekılmıstı bıde bız yapmadık dıolardı halıyle almadan geldık canı sıkılıo ınsanın ıster ıstemez bu durumlarda..
dur ben ondan komisyonumu rakı şeklinde kurtarayım :D ayrıca mustafa iyidir bi kıyak yapar kanına girersen rakıya içersiniz akşam öyle dönersiniz araç izmirdeyken o integrayı ben almayı düşündüm kanıma girdiler gittim bmw aldım sağlam yürüyor araç adamlık konusunda bi sıkıntı olmaz ben kefilim ;)