guzel olmus bence suanki kasaya gore hele cok guzel kucuk 5![]()
bence mukemmel.....
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
farları böbreklerle birleştirmeseler iyiymiş
içi falan baya güzel
316d denilen motorda 2.0 zaten
ben beğendim özellikle sport pack çok çok güzel olmuş iç kısımda, m den daha güzel bence
Allah'ım nasip eder inşallah hepimize![]()
direksiyon şakaysa hiç komik değil gerçekse çok komik
![]()
ihtimal vermek istemiyorum bu direksiyona aşırı retro yeni charger challenger gibi bişiye takılsa bi nebzede
doğrusu muhtemelen bu inşallah öyledir yada
edit: ps sanmıstımda simdi her sitede çarsaf çarsaf gorunce şok geçirtti yeni 1 serisindeki urban line gibi bi paketin falandır inşallah sadece
1881 - 193∞
Hiç beğenmedim nefret ettim.. 5 serisi kadar güzel bi arabaya benzetmeye çalışıp da bu kadar mı becerilemez.. cin malı diecast 5 serisi gibi olmuş.. 1 ve 3 hiç olmadı valla neyse içim rahatladı alamıycam zaten![]()
iç dizayn, kalite vs. için zaten bir şey söylenemez de, gerçek şu ki artık bmw tasarımlarında 80 ve 90'lardaki gibi çığır açamıyor, bunun sebebi diğer firmaların da aşama kaydetmesinden kaynaklanıyor olabilir. Bakınız hyundai elantraya adamlar sınır tanımamış. Mercedes bu konuda bence daha iyiye gidiyor.
Oysaki öyle miydi 89 yılında, yoldan geçen kuş serilerinin arasından bir m tech e30 geçtiğinde insanı kendine kitlerdi. e36yı saymıyorum bile e36 coupe zamanında sanki bir süper spor. Son 3 serisine bakıyorum da çok zorlama ve önden görüntü olmamış.
BBK90 CORSA OPC
ben beğendim.
özellikle içi muhteşem.. arkası süper .. ön farlarada göz alışır..
E serisi ilk cıktıgında çerry demiştim![]()
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
Weight
E46 325i - 3307 lbs
E46 330i - 3362 lbs
E90 328i - 3362 lbs
E90 335i - 3593 lbs
F30 328i - 3318 lbs
F30 335i - 3494 lbs
328i çok güzel kilosu az vergisi düşük 2.0 lt, turbo motor modifiyeye açık.
F30 328i - 2.0 liter inline 4 / 245 horsepower at 5000 RPMS / 258lb-ft torque at 1250 RPMs /10.0:1 compression ratio / engine code N20
5le arasında bi fark kalmamış bence fark belli olmalıydı kasa büyümüş resmen 3 özelliğini yitiriyorama göz alışır bu kasayada
![]()
m paket direksiyonu güzel benze...=)
kasa kucuk 5 serisi gibi ama zamanla göz alışır, ayırt edilir.. passat ve jetta için de aynı şeyleri söylüyoruz hep=)
eleştirilecek bi noktası varsa o da hoparlör bence.. Cok sırıtıyor bmw'ye yakıştıramadım.
Kaputun fara doğru bir anda düşmesi çok saçma olmuş bana göre.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)