fuar baya şen güzel olmuş istanbulda ne zaman var böle bişey haberı olan varmı?
Printable View
fuar baya şen güzel olmuş istanbulda ne zaman var böle bişey haberı olan varmı?
Resimler icin tesekkürler.
justy'de orda olsaymıs ıı olurmus ıddıalı makıneler ıddalı yazılar.hp'ler gercekten havalarda ucusuyor
hic fena olmas aslnda bakarsn fuar bitiminde olurmu olur izmirin otobanları güsel :D
video istiosssss http://img210.imageshack.us/img210/4961/huhkq4.jpg :D
hafta ıcıne denk gelemsı kotu oldu bu fuarın ya gıdemedık elıne saglık resımler ıcın
dün bende fuardaydım.bütün makinalar çok güzeldi.ama airbrush lı uno ve kırmızı vw tostos inanılmaz güzeldi.baya emek harcanmış çalışmalatrdı.
ewt ark. 450 hp lik hondanızla pazar çıkışta deniyelim bekliyoruz hilmi ahmet siz arayın arkadaşı söleyin...
O 750 lik evoda ne modifiye yapılmış bilen varmı?
Daha ben Türkiye'de beygir gücünü söyleyipte ( 500+ beygir arabalar içinde ) dyno kağıdını koyan bir kişi gördüm, whiteside impreza. Helal olsun onada.
ben fanatik degilim sizler gibi sizde olmayın kimsenin makinası kırılmasın kim kimi gecerse gecsin dostluk baki kalsın
siyahlada pazar gece deneyin ben konuşucam ayarlıcam burdan rollingi sizin için
Beyler postların konuyla alakasız hepsini kaldırdım
Burası yeri degil hele konuda olmayan arabalara ayrı bi sataşma war lutfen yapmayın
Herkes istedigi beygiri yazar dyno sheet yok var bişeyde diyemeyiz bilemeyiz
sorgularsın dyno varmı falan diye aama artık hakarete dogru gidiyor yani burda aşşagı yukarı herkez birbirini tanıyor bu kadar karalamaya gerek yok yapılan arabalar saygı duyarız.
Ha denersiniz görürsünüz o ayrı laf kavgalarıyla biyere varılmaz.
Lutfen hakaret boyutunda arabalara kişilere saldırılmasın.
ayarladım moruklar gece cıkarken deniceksiniz
yarın falan gidin tanışın adamlarla