yarış oldu mu?
Printable View
yarış oldu mu?
Hava yağmurlu burlarda deneyeceklerini sanmıyorum...
deneme iptal
ıı olmus bu forum bı denemeyı daha kaldırmaz:D
hava sagnak yagmurlu olcağını sanmam.
güzel fotolar ellerinize sağlık.maşallah hpler havada uçuşuo ama bu JL plakalı vti , TB ile videosu olan araç değil mi ? TB 600hp var mıydı ki geçio ? ya da JL gerçekten 600hp mi ki :)
hava bursaya kadar yağmurluydu...
Güzel Bi Fuardi Mantarin Gurubuyla Baya Matrak Oldu Bütün Istanbul Sözbirliği Etmişçesine Pazar Günü Ordaydi.fuari Düzenliyen ve katılan Arkadaşlara Emeklerinden Dolayi Saygilar
deneme için gitttik malesef yağmur zevkimize gölge düşürdü son dakikaya kadar bekledik ama olsun genede çok eylendik birdahaki fuarın inşlalllah dahada güzel olmasını dilerim rafffii abi kırmızı bijonlarımı hazırlaaa gelioruuuum :)
sımdı sag-sol kavgası gıbı dukkanların kavgası yapılmaz. ama hemen ıstersen 997 turbo ıle deniyelim bu aksam.
hafta sonu olsun whiteside da gelsin
hatta 15 ide olsun supracılarda gelsin :)
lan yunus siz böle konuşup neden gökmen abini xxxnle gerdeğe giriyosunuz adam bişey demıo siz adamı ağzınla konusup ortalığa sacmalık verıyosunuz bi garasiziniz varmış gibi birak böle konuşmaları gökmen abiyi bende sevıyorum gidiyorum adamın ağzından bi kelıme cıkmıo ama böle konuşmalar inan yakışmıo bırak arac sahibi kımse o denesin arabasını konuşsun.. ayıptır vaLLa..
DOCTOR bende gelebilirmiyim şu beyaz subi ile deneyem bi basınçlarımız nerdeyse aynı
Gökmen le 997 deneyecek sen merk etme. ama senın haberın olmaz denemeden. sız pug larınız vteclerınızı deneyın. buyuk ıslere karısmayın. burdan bana gıder yapma. sen bugun telefonu actıgında bana soleseydın 1997 faln.
adam gelıo gecıo sonra sıkılıo gurura dokunan laflar edıyo. sen tm mevzu nu gec vtec mevzuna gel.
sen vtec pug bıs fıat o kategorıler ıle ılgılen dıerlerı senı asar. bılgınınde dısına cıkar.
2 adet turbo 2 adet wastagate arasında kaldın haftasonu ucmaya baslamıssın...