Biz 1 bucukta geldik ormanpark'a bi e30 haricinde tanıdık araba göremedik döndük sonra arabadan inmedik hiç..
patlak manifotlu type r bir.ikincisi miafori o imzanı deiştir bence ben sana sölüyorum göstericem arabaları diye
Patlak manifold muhabbeti bendeydi abi ayrıca fn2 için söylememiştim ben onu gecen sene defalarca üstüne bastıgım halde hala fn2 diye uzadı konu ve bariz bi şekilde rahatsız edici bi sesi vardı o yüzden manifoldu patlakmış gibi geziyo dedim ben o zaman bikaç arkadasın yüzünden konu uzadı bende tatsızlık çıkmasın diye cevap vermedim. Typer'dan fn2 den ep3 den cat back'dan anlamayan adam degiliz sesini ayırt edecek kadar işten anlıyoruz şükür abi.
Sakarya güzeldir kardeşim sen arabalarına takılma...
Denemek istediğin varsa konuşulur ayarlarlanır sıkarsın...
Hea yok biz etkinlik istiyoruz tarzda bir şey düşünüyorsan bu havalarda çok zor.
Olmaz demiyorum ama zor bir ihtimal.
Onu muhtemelen driftboy için söyledi Talih abi ve Caner.. Seni o gün o muhabbeti yapan zannetmişlerdir.
eyvallah Gökberk kardeşim... Arabalarına takılmadım yahu sadece nerde olduklarını merak ediyorum... Hani İzmit liler gibi sanayide falan bir dükkanda mı toplanıyorlar yoksa haftanın belirli akşamları çay içmeye mi gidiyorlar bunu merak ettim sadece...
Benim aracım Bursa da yanımda olsada gazlancak bir araç değil zaten... Muhabbet olduğu zaman bizimde haberimiz olsun bizde katılalım aranıza istediğim bu sadece...
Eskiden biz toplanır çay çorba içerdik.
Şimdi havaların azizliğinden işten güçten olsa gerek pek fazla aktif olamıyor kimse...
Ben anladım senin demek istediğini de imzana bakınca çok ters biri imajı çiziyorsun...
O yüzden böyle yorumlar duyman çok normal ama di mi ? İşin bir de driftboy yanı var
O muhabbeti ben tam bilmiyorum. Yorum da yapamayacağım o konuda.
DD 106'nın sahipleri iki kardeş. Genelde Ömer gezer benim bildiğim. Aracı gibi kendisi de güzel insandır.
bence havalara bakmayın yasamak ıcın hergun guzel bır gun her havanın guzellıgı ayrı bugun var yarın yokuz bulusun cay ıcın sohbet edın ama oyle yabancı gbı degıl kardeş gibi konusun tartısın ne bılıyım yapın bunları...![]()
Ben ve çevremdeki insanların çoğu yabancı gibi davranmaz zaten.
Driftboy yüzünden bi antipati oluştu sanırım. Ah driftboy ah Serdivan'daki ışıklara takmıştı bi ara da![]()
Tabi neden olmasın... Siz Serdivan'a mı yakınsınız ?
Eğer öyleyse bi akşam Şehri Sefa taraflarında bir yerlerde buluşur tanışırız..
Valla babam işe gidip geliyor iş çıkışında da markete uğrayıp bir şeyler alıyor.
Onu görmüşündür muhtemelen. Beyaz jantlı apaçi sipek bi araba
Benim ev biraz tepede...Çanaklar denilen o Kırantepe tarafında kalıyor.
Siz nerde kalıyorsunuz ?
Genelde ben de akşam vakitleri ya çarşıda Ali Dayı'da ya da Tatilya Playstation Cafe'de takılıyorum.
Bazen de Şehri Sefa taraflarına geçiyorum.
Havalar da soğuyunca evden çıkasım gelmiyor ama![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)