Aslnda sessız sakın bır konvoy daha guzel oluyor![]()
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
Önceki yıllarda yaşanan tecrübelerle sabittir ki konvoy olarak gidince konvoy olarak ceza yazıyolar Pist'e yaklaşırken![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
koray abi başka bi önerin varmıdır tecrübeleri bidaha test etmenin gereği yok ozamankonvoya karşıyız
abi bide zaten oraya giden bildiğim tek yol var illa denk gelicez yolda birbirimizle görmezlikden mi gelelim birbirimizi görünce![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ben gelmeyi düşünüyorum ama evden kaçta çıkarım bilmiyorum o yüzden konvoy varsa bile tek gelmeyi düşünüyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
sabah ilk giden gruplardan biri action yaparsa yolda, 155e şikayetler gelir, arkasından gelen gruplar bağlanırtecrübe ile sabitlenmiş olaylardır
bağlanma potansiyeli olan bi araçla gidilecekse sabah erken saatlerde gitmek lazım
![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
benimde fikrim aslında erken gidip bercestede kahvaltı edip oırdan geri dönmek ama bilmiyorm hava sartları ve yancılarım ne durumda olur![]()
2. koptu cıkısı sagdaki cep iyidir bence 90-100 keyif yaparak gidilir
denyo hareketler yapanı polise ilk biz şikayet ederiz olur biter![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
konvoy giderken her zaman bi risk vardır bence 2. köprü çıkışı uygundur bencede öyle gidecek olanlar özelden p.m atsın bana![]()
izleyıcı olarak gıdenlerın cok erken gıtmesıne gerek yok sanırım, 11.30 gıbı izmitte olunsa iyimidir ?
Arabası olmayıpta gitmek isteyenler için servis minibüsü olan bir üyemiz potansiyele göre yardımcı olacaktır. Maddi olarak bir beklentisi yok fiyatları da buna bağlı mazot sarfiyatı şeklinde olacaktır.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
aynen koray abinin dediği gibi bende yancı bulamazsam yanıma tek basıma arabayla gidemicemdenüyemizden destek isticem
daha ekonomik olması adına
Bende arabam yetişmezse kendisine başvurucam güle oynaya gidilir gelinir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)