Bende araniza yeni katildim bugun akin abiyle tanistik jant bakmaya gitmistim . izleyeci olarak bende katilacagim bulusma yeri belli oldumu ?
Bende araniza yeni katildim bugun akin abiyle tanistik jant bakmaya gitmistim . izleyeci olarak bende katilacagim bulusma yeri belli oldumu ?
bizde golfle gelek ozaman durduk yere ceza ödemeye gerek yok![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Toplu halde gelme olayı sıkıntı olabilir. Zaten uyarılmıştı yarış konusunda galiba. İllaki taşkınlık yapan olucaktır. Arabalar da modifiyeli hali ile... Bir çevirme büyük cansıkıntıları yaratabilir.![]()
K.
Ne varmış o tarihte izmitte yahu![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
mustafa konu açmış benle gelicek oda. ama bende konvoy'a karşıyım bu kadar etiket araba heleki bugunlerdeki sıkıntılı denetlemeler de ilk uygun yerde konvoyu komple alırlar![]()
ek olarak koray abinin ve bi kaç kişinin dediği gibi konvoyda ne kadar uslu durun denilsede illa apaçilik yapan gaz acan olucaktır (bknz: şehitlik konvoyu) o yuzden 9gibi yeşilköy hareketle izmite çıkarız biz mustafa ile yolda karşılaştıklarımıza kornayı çalar geçeriz falan filan..
Özellikle körfezin çıkışı çok tehlikeli oluyor izleyicilerin otobanda stres atmaması gerekoyuzden erken kaçarım körfezden
![]()
Konvoy sıkıntı en güzeli erken bi vakitte çıkıp gitmek zaten yolda konvoy gibi olacağını düşünüyorum, umarım kimsenin canına malına bir sıkıntı olmadan kazasız belasız gidip gelmek nasip olur.
12 araba konvoy halinde gelicez yer belli değil
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
bizde sabah çok erken çıkıcaz yola.tek gideriz buyuk ihtimalle..konvoy iyi olmaz..
gop ve çevresinden geleceklerle bir yerde buluşup gidelim, sanırım çoğu dizel spec gazlayan olmaz inş![]()
arkadaşlar bide sabah erken gidenlerden rica ediyorm arkasından gelenleri düşünerek sesli gürltülü ve tehlikeli gitmesinler.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)