arkadaşlar önceden tinypic'ten yüklüyordun şimdi tinypic açılmıyor ımagechack'mı nedir o sitedende yükleyemedim başka varmı bildiğiniz bir site
arkadaşlar önceden tinypic'ten yüklüyordun şimdi tinypic açılmıyor ımagechack'mı nedir o sitedende yükleyemedim başka varmı bildiğiniz bir site
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
evet arkadaşlar kimler hangi siteden nasıl yüklüyorlar
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Upload.gen.tr - Dosya Yükle Resim Upload
HizliUpload.com - Resim Yükleme Servisi
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
İmageTR ~ Bedava Resim Yükleme Servisi |Resim Upload|Resim Yükle|İmage Upload|Free İmage Upload|İmageTR.Net
Bunları google'dan buldum ne kadar iyidir hiç bilmiyorum.Ben genelde İmageshack ve tinypic kullanıyordum
İmageshack içinde;
İmageshack.us'a girin browse yazısına tıklayıp resmi seçin sonra altta şimdi yükle yazısına tıklayın yüklüyor sol tarafta linkleri görebilirsiniz ama kayıt olanlar için daha rahat en azından sürekli kayıt olun yazısı görmüyorsunuz
bende hep tinypic ten yüklüyordum ama site açılmıyor imageshack o siteyide çözemedim yükleyemiyorum
www.kaymaz.com.tr
İmageshack'tan yükleme yapınca ben göremiyorum fotoları,
tinypic bende açılmıyor,
düzgün doğru, fotoğraf boyutunuda ayarlayabileceğimiz bir site bende arıyorum,
tinypic'te ne güzel 15'e ayarlıyordum
başka yerlerden yüklüyorum, çok büyük oluyor,
sonra kızıyorlar, ekran kartı yandı vs. diye![]()
www.kaymaz.com.tr
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
www.kaymaz.com.tr
e-mail yazmaya gerek yok hiç uğraşma browseden resmi seç mail fln yazmadan mavi renkteki şimdi yükleye tıkla karşına kayıt ol tarzı birşey çıktığında sağ köşesindeki kırmızı ''X'' e tıkla kapat sol tarafta linkleri görürsün zaten.Ama daha önce dediğim gibi üye olanlar için daha kolay direct link şeklinde alabiliosun
www.kaymaz.com.tr
hızlı resım en kolay ve hızlısı dostum tavsıye ederım![]()
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
kalıcılığıda önemli.tinypic sağlamdı ama girmiyor artık. ben hizliresimi kullanırdım hep ama 1 ay sonra pert oluyor resimler o yüzden bıraktım.
sonunda hızlı resim yükle den yaptım yardımları için herkeze teşekkür ederim![]()
www.kaymaz.com.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)