Abi diğer mesajımdada yazdığım gibi herhangi bi iddam yok herkesle deneriz geçme geçilme kaygım yok ;)
Printable View
merhabalar , mahalleden bir abimizin araci var , zaten kendisi bu camiyada bilinen birisidir makinayi nasil kullandigini herkes bilir...bizde bu dostane denemeye katilmak istiyoruz öncesinde bi cay iceriz sonra cikar sıkarız .. yalniz makinamizin ayari tam olarak bitmedi ... :hahaha::D
Bak Allah seni inandırsın bugün klimam bozuldu yenisinin siparişini verdik gelene kadar klimasız denicem sakın kimsenin aklına söktü etti vs başka şeyler gelmedi inanmayan varsa özelden mesaj atsın
Ozan kardeşimiz konuyu okuyo eğer isterse deneyebiliriz ama arabamın bi kaç eksiği var ona göre
Selamlar ottospec arkadaşm, cihazımın spec listesi top secret olduğundan burada paylaşmam mümkün değil. dostane denememizi yaparız belirttiğim gibi çay içmem sen çayını iç ben gelince çıkar deneriz sonra giderim. Halı dükkanı böyle dokuma falan mı yoksa yıkama mı?
Öncelikle Tekrardan Selam
Çayları ben ısmarlicam sorun yok
Aracınızın listesini Ö.M atarsanız sevinirim
Spec bilmeden denemek istemem
Zaten denemeler dostahane olacağı için niye bu kadar gerildiniz anlamadım ??
Bu arada 2 ye tek basmam söylim benim arabam zaten ağır
http://www.openclutch.com/sites/defa...lling-shot.jpg
Bu şekilde kullanıyor diye biliyorduk tarzı değiştirmedi di mi?
yalnız izmit buluşması için konuşan pek izmitli yok hayırdır ?
Erken gidicek olan var mı acaba 9 dan erken ?
Ben 8 buçuk 9 civarı orda olacağım :)
Kürşat abiden haber bekliyorum beraber gelebiliriz eger ondan haber cıkmazsa 7 bucuk gibi binip dolmuşa gelicem.
Dukkanı Kapatıp Gelıyorum Bende Erken Gelırım :)
Bizde 4 sap gelicez galiba :D sadece 2-3 tane fotoraf cekip gidicez
gelin gelin hepimiz sapız zaten :D
Yeni projekt karımız olan AK Veyron'u bursadan gelecek olan AMK Tayyar ile denemek istiyoruz... Yetkillilere duyurulur.
Veyron çok iddialı değil, hamdolsun ayağımızı yerden kesiyor.
safak başkan baştaıcısın :D
Ben gelemicem.
Herkeze iyi eğlenceler.
Pazar günü piste gelen olursa orda görüşürüz.