Şafak başkan the King :D
Printable View
Şafak başkan the King :D
Rabbimize binlercekere hamdolsun...
Dizel ekonomik bir araç ararken Veyron'u karşımıza çıkardı, kendi dynolarımız üzerinde ebaydan aldığımız epromları deneyip, Nokia marka telefonumuzun kronometresi ile yaptığımız ölçümlerle hiç tatmin olmadık 100-200 hızlanması 4.12 çıkıyor ama epromu satan çinli 3.80'in altına inmesseniz buda beni tokatlasın demişti... İpneye güvendiğimiz güne lanet olsun.
Videolu ve videosuz, önden yada arakadan... çekimler hiç sorun değil. Siz nasıl isterseniz, mahalleden bir abimizin 997TT'si de servis aracı olarak gelecek, onu cam car yaparız Rabbimin izniyle.
Yanlız sizin orada uzun düzlük var mı? Ebaydan beklediğimiz fren diskleri gelmedi daha o sebep ile dağ bisikleti U brake kullanıyoruz Veyron'da...
Saygılar.
Veyrona maşALLAH.
Tjet 0zan tehlikeli arkadaştır beni gasnaklı egzozlu kuupır ı 5-6 boy geçti gerçi benim kuuupır fulll söküktü arka koltuklar yok on sağ koltuk yok maksat arabayı denemek olsun adam tehlikeli araçına maaşALLAH ..
bence denemeleri kamera ile çekip yutuba koyarsanız açıklayıcı olur ALLAH hepimizden rağzı olsun . sizin arabalar bayağ hızlı gidiyor galiba Şafak bilader ALLAH kısmet eylerse seninlede denemek isterim müsayit bir zamanda
Ukku abi var mı düz bi yer izmitte tehlikesiz
İzmitli olan sizsiniz ben misafirim :D
Burda galiba denemeler Kandıra yolunda oluyor. Gördüğüm kadarıyla yani :)
Alper kardeşimden ALlah razı olsun güzel denemeydi aracına maaşallah. öncelikle teşekkürler deneme icin. Zaman olur yeni denemeler yapılır zaman olur video çekilr önemli olan araçların sağlığı kısmetse senlen gene denemek isterim ALper kardeşim sağol. araclarımıza maaşallah kazasız belasız.
Gerçekten maşallah.
Bağaza nazır 2 yalı yedi, daha hala götünü kaldıramıyor. 4.12 nedir???.... Alla şükür 2-3 tane daha yalımız var satar hızlandırırız. Hava atmayı hiç sevmem, böyle bir gayemde yok. Hızlı olmak bana göre değil. Ben hesaplı bir dizel arıyordum, Q7 v12 TDi gibi... Veyron karşıma çıktı. Bu bana Rabbimin bir mesajıydı... Cash aldım.
Ekibim ile yaptığım son toplantı sonucunda birdaha Çin'den mal almamaya karar verdik. Artık Malezya yada Endonezya üretimi parçalar kullanıp 3.50'nin altına inmeyi hedefliyoruz.
Özellikle 300 den sonraki hızlanmalarda bir titreme var ama korkmuyorum, yayları kestim diye sanırım... Ama yayları, japonyadan getirttiğim Mikita marka 230 dolarlık makina ile kesmiştim. Sanmıyorum sorun olacağını...
Neyse, Moskova ne tarafta kalıyor sizin oraya göre?
Bak ben 2 tane yalı sattım diyorum sen yalımın bahçesindeki palmiyeyi satın almayacak araban ile bana kafa tutuyorsun. Yanlış anlama kesinlikle küçük görmüyorum. Hepimiz panpayız.
Ama araban gerçekten küçük... AK Veyron akşam İzmitte olacak arakadaşlar, Davullu zurnalı karşılama mümkünse öyle birşey yapın yoksa izmit girişini kaçırabilirim.
250 beygir tjet var bende lpgli.
Öncelikle Hayırlı Günler Dilerim
Benim veyronun yan koltuğunu söktük bugün sac jant taktık geçen günde kanadı söktük
Kanat ve koltuk 5 boy ilerletti veyronumuzu
Zaten koltuğu tarttık 30 kg geldi bence gereksiz ağırlık
Müsait bi günde sizinlede denemek isterim
Kolay gelsin.
OTTOSPEC ;)