geçmiş olsun inşallah biran önce sağlam bir şekilde bulunur
Geçmiş olsun,Umarım bulunur...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Cok gecmıs olsun. Güvenlıklı siteden motor calınmasını bırakın adamlar lojmandan çalmış ya...
İnşallah bulunur motosıklet. Ruhsatı falan koltugun altındaysa çalanlar sahibine ulaşıp para isteyip motoru geri verebilirler kontagı patlak halde. Yada çalıp hemen parçalamıyorlar. Liman tarzı herkesın gıremedıgı bır yerden mumlayıp denıze bırakıyolar 1-2 ay sonra makıneyı cekıp temızleyıp parcalıyıp satıyorlar. ( daha evvel basımıza geldıgı ıcın biliyorum )
İnşallah bulunur
bu işin en temizi düz ayak ve büyük asansörü olan bi apartmana taşınıp benim gibi motoru eve çıkarmak
2 ay önce bizim e90 320d çalınmıştı bulundu ama pert bi halde bulundu.. arkadaşınızın motoru inşallah kaza falan yapmadan bulunur..
geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda sağlam şekilde bulunur. aldığım ilk motorlu araç 150 cc lik bir scooter idi. kapalı garajım yoktu mecburen site açık otoparkına bırakıyordum. sabaha kadar uyku tutmuyordu gitti gidecek diye. sabah yerinde durduğunu görünce seviniyordum. sen çalış biriktir al. kopuğun teki alsın götürsün.
Cok teşekkür ederiz arkadaşlar, cidden insan başına gelince cok daha iyi anlıyo. Benimde başımdan böyle bir şey geçmişti geçmişte.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)