ilk seans 09:00 da başlıyor doğrudur izleyici gişe açılış saatide 9:00 dır .
Ama şölede birşey var acele etmeye gerek yok öğlen gelinsede seans seans olduğundan sorun olmaz izlenebilir
Printable View
Tamamda sen pendiktesin,ben pendikteyim ama başka insanlarda var gelecek olan.
İnsanların bi pazarı var zaten çok erken kalkmasınlarki gene erken.Zaten sabah köprü trafiğiydi falandı filandı herkesin sizin dediğiniz saatlerde burda olması pek mümkün değil.
Ha herkes derse biz geliriz o saatlerde bana hava hoş ben saati geri çekeyim hemen. :)
kafa karıstı erken mi gelsek geçmi bilemedm....
Kafa karışcak bişey yok karşıdan gelecek arkadaşlarıda düşünelim.
Ama karşı tarafın(Avrupa) çoğunluğu veya hepsi derseki biz dahada erken gelebiliriz geri çekeriz o zaman saati.
9 iyidir ;)
programda pazar günü görev var ama değişiklik olursa bende gelirim allahın izni ile
bizim arkadaşlarla napcağımız belli değil şehitliğede gidebiliriz izmitede gelebiliriz ama saat 9 bile bana erken daha geç çıkarız sanırım 1. seans varsın kaçsın :)
bence en geç 8:30 iyidir geç kalırsak sıkıntı çekeriz
Arkadaslar ben kgs'mi kaybettim ogsye de basvurmustum ama yetismedi anadolu yakasindan gidecek var mi benzine ortak arayan falan ;)
valla şirketin arabası aks kestiği için arabasız kaldım ama sırf bugün için yarın araba kiralayacağım :)
mustu nıye kıralıyn dunya kadar adam var:D bın gıt
allah bende geliyorum halo king le :D
Başka bir forum saat 7 de aynı yerde buluşuyor ??
Konvoyun ortalama hizi kac km olucak maluk kamyonla gelcez cliogt nin :D ( crazydog )
9 da mehmetçikteyim yeri bilmesemde 9 a kadar bulurum sanırım yada yolda birileri elbet denk gelir
halkalıdan çıkıcam yola e5 i takip edip gelcem
Konwoya kismetse bende katilicam ancak konwoy hizi cok olmaz heralde cunku ben aracima biraz buyuk bi bayrak asicam. Konwoydan kopmayalim derken aynalari kopartmayalim.
valla benim bayrakta arabadan büyük nasıl sarıcam üstüne onu düşünüyorum şu an yarın bi prova yapmam lazım
avrupa yakası arabası olmayan pm atsın