Arkadaşlar herkes birşeyin telaşında,çabasında bu çok güzel birşey ve gerektiği gibi. Ancak karışıklık çok fazla İzmite gelicem deyip sonra Edirnekapı ziyaretine gidicem diyen birçok kişi var.
İzmite gidende aynı amaçla bayraklarla ve konvoy halinde olsun , Edirnekapıya gidende aynı...
Ben ve arkadaşlarım İzmite kendimizi ayarladık ve şimdi kimler pazar günü İzmit yolunu tutcaksa bu başlık altında söylesinki ona göre bir yer belirleyip hep beraber gidebilelim.
Karşıdan(Avrupa yakası) gelecek olanlar artık kendileri ayarlar umarım,Köprü giriş-çıkışları en mantıklı yerlerden. Hiç olmadı herkes parça parça gelsede sonuçta bu tarafta gene toplu halde gidilcek.
Neyi,hangi şıkka oy verirseniz genede 15-20 dakka önceden orda olmak lazım.Onun için özellikle karşıdan gelecek arkadaşlarıda düşünüp oy kullanalım.
Seyirci girişi 09:00
Buluşma Alanı : Mehmetçik Vakfı Opet Benzinlik (Kurtköy) Bilmeyenler için : http://www.tubiba.com/mehmetcik-vakf...si/nerede.html
Buluşma Tarihi ve Saati : 23/10/2011 - 09:00
Facebook Linki :http://www.facebook.com/#!/event.php...77460115619530