Uyumasınmı millet :) Çok erken yazıncada çoğu kişi gelemicek,birçok arkadaşımızda karşıdan geliyor.
İlk seansıda izlemeyelim fazla bişe kaybetmeyiz.
Printable View
org zaten 8bucukta baslıyor valla biz 8 de pendikten cıkmıs olamyı düşünüyoruz en geç 8 bucukta körfezde oluruz o saat biraz geç gibi 8bucuk olsa daha iyi olur en geç 9da körfezde olunur.
Tamamda sen pendiktesin,ben pendikteyim ama başka insanlarda var gelecek olan.
İnsanların bi pazarı var zaten çok erken kalkmasınlarki gene erken.Zaten sabah köprü trafiğiydi falandı filandı herkesin sizin dediğiniz saatlerde burda olması pek mümkün değil.
Ha herkes derse biz geliriz o saatlerde bana hava hoş ben saati geri çekeyim hemen. :)
kafa karıstı erken mi gelsek geçmi bilemedm....
Kafa karışcak bişey yok karşıdan gelecek arkadaşlarıda düşünelim.
Ama karşı tarafın(Avrupa) çoğunluğu veya hepsi derseki biz dahada erken gelebiliriz geri çekeriz o zaman saati.
9 iyidir ;)
programda pazar günü görev var ama değişiklik olursa bende gelirim allahın izni ile
bizim arkadaşlarla napcağımız belli değil şehitliğede gidebiliriz izmitede gelebiliriz ama saat 9 bile bana erken daha geç çıkarız sanırım 1. seans varsın kaçsın :)
bence en geç 8:30 iyidir geç kalırsak sıkıntı çekeriz
Arkadaslar ben kgs'mi kaybettim ogsye de basvurmustum ama yetismedi anadolu yakasindan gidecek var mi benzine ortak arayan falan ;)